Hejsan Hejsan!!!

Hejsan snaaaaart e de nyyyååårrrr hihihi :P..
sitter nu vid datorn och spelar lit på gitarren försöker skriva en låt och de går ganska bra! denna låt är en liten vagg visa som är typ tillängnad till lille Maxi :P. Aja åså ha ja pratat me lit folk som ja int ha gjort annars.. jag har ringt till Helena och de kan ja säga att de var länge sedan jag pratade med henne och de hgördes på tele att hon var glad att ja hörde av mig :P.. sedan ringde jag Alicia och pratade me henne skiit kul MOa ringde ja å pratade om villka julklappar man fått :P..ringde även Gill, Natta och båda syrrorna så jag ha vart ganska social :P.. men LIte pengar nu men man måste ju slösa lit så man kan ha lit kontakt me dom :P...

Imöra blit de Gnarsp hos Gillen ska bli kul å träffa lit by bor :P. kommer ca:10 men om ryktet går borde de vara fler som kommer:P.. Alicia hänger med och de e skiiit kul synd bara att mouis ska va barnvakt men Nästa år då dåååå duuu Mouiis då ska vi ha skiiiiit kul fö då e vi 18 år och då får int du va BB int neee då ska vi ha rajtan tajtan ;)...

ne nu ska ja sova lit
 


image29
 
GOTT NYTT ÅR alle sammans PUSSI PUSS

JUL m.m.!!

Hej nu har äntligen julen vart inte för att jag är besviken över den utan att jag är så himmla trött man ha vart så stressad att köpa julklappar och försökt att vara så trevlig mot alla så att alla får en bra dag. Jag och Linnea gjorde ett kollage till Jessica Och Magnus på Max med en glas ram mycket fint :P.. Den 22 gick ja på jul show med Moa,Anna,Erika,Björn hmm vem va de mer??? jaja men de va skiiit kul måste dit nästa år åxå :P..

Den 23 var jag hos mamma och Stefan både Linnea och Alex var där vi skulle byta julklappar me varan för dom skulle vara hos sin mamma den 24 julafton så våran tillsammans vart dan före:p.. Jag fick av Linnea sminkborttagning skiiit bra de kliiias inte äns på ögonen skiit bra fem stjärnor ti de ***** .....Vi hade de mycket trevligt tycker jag å vi hade lite rolliga trolleri trix och vi spelade spel :p..

Den 24 julafton kom Jesscia Mimmi Magnus och max Till Mamma och Stefan och ja så klart var där. De va mysigt vi spelade spel som från början vart lite tokig för jag och syrrorna vart osams. Jag blir så sur ibland att de känns som att de gör mig till värsta dummern att ja inte fattar va de menar och jag känner mig helt änkelt dum inför dom som om jag vore ett litet barn. Det började med att prata en massa som de brukar göra lite sådär retsamt som jag ändå ha börjat att fatta att jag inte ska ta åt mig nå mer men när vi skulle spela de nya spelet rappakalja när ja skulle förklara hu de nya funkade gick bomben från mig. Jag försåkte så gott jag kunnde för att förklara på ett bra sätt så att alla skule förstå men de bara avbröt mig och vela int lyssna så ja gick därifrån till toan och började böla. Sedan hör man de taskiga skratten utanför toan och man blir änu mer sårad och arg . först kom mimmi och knackade på och sa förkåt men var fortfarande nte serigös så då sa ja gå. Sedan kom Jesscia och sa samma sak men man hörde på tonen ändå och mimmis skratt. Sedan kom mamma och då öppnade jag men var fortfarande sinnig över att en sådan liten sak kan göra mig så sur och att en sådan liten sak kan förstöra en liten kväll. Men tillslut skärpte vi oss och vi fick de trevligt till slut. På slutet av kvällen gjorde vi charader skiit kul och Stefan va nog bäst av oss alla kan ja ju lugnt säga.


den 25 åkte vi till mommo och moffa och firade jul me dom fick en plattång (jiiiipppiiiii) :p.. hade det mycket trevligt!

och idag den 26 har jag bara tagit de lugnt ska åka till pappa imorgon med Jessica Magnus,Mimmi och Max ska bli kul att äntligen få träffa pappsen har inte träffat han sedan höstlovet så nu blir det mycket kul.. Han ska åxå få träffa Max för första gången de ska bli kul och se vad han får fö glad min :P.. 

sitter nu hos Mamma och Stefan. Mimmi och mamma ser på en prinsessas dagbok jessica har nyss gått. jag började prata om min största önskan om att komma in på LACC "Los Angeles Citty Colage"  en teater skola har nu fått namnet till en person som jag ska kontakta via e-mail men jag behöver ju någon vuxen till de och då tänkte jag på mamma men varken hon eller någon verkar ta den här önskan på allvar mer än jag. jag blir så frustrerad varför kan de inte försöka med de minsta glöd att värka engagerad i mina intressen. Alltig ska gå så segt och när man väl är där ja då är de alltid försent att göra den saken som man ska göra. Ingen i min familj ingen förutom Linnea då men det känns ändå så himmla tråkigt jag vill värkligen komma in på den skolan! ååå blir så ledsen samma sak igår när jag sa till min mormor och morfar de bara log och sedan fortsatte de prata med mamma det är ingen som lyssnar lixåm. JA jag ska prata med någon vägledare om hur man gör med att komma in på uttlänska skolor. DEt får bli jag sj men de är så jobbigt ibland att vara sj. önskar ialf att syrrorna kunde försöka prata med mamma ialf och att de värkar vara mer intresserade i skolan när de ser på internet sidan. Jajaj man får bara köra sitt eget rejs så är det! 

Ha de gött kramisen :P  
 

Hejsan!!

Idag har jag tänkt berätta om va ja ha gjort i helgen eftersom ja ha haft fullt upp med en massa rolliga saker..
i fre va ja på skolan me Moa Alicia var tråkigt nog inte där :/ hon va sjuk!..

aja sedan på kvällen var vi bjudna till Magdas födelsedags kalas med mat och fika jätte goooott :P...
jag och Moa gick på stan å köpte två st presenter ena va mycket rollig tycker ja:P.. de var typ 2st tärningar med tex om vad man ska göra i sängen med personen t.ex. (kiss) och (foot) altså kyssa ens fot. aja de e rolligt ialf:P. sedan gav vi henne en nyckel eeem ja en grej til nycklarna fin liten gubb elefant :P.

ja så vi gick inte från henne fören Kl.11 kanske och då sov Moa över hos mig. Vi la oss nästan direkt för vi va så trötta och för att jag skulle jobba på lör KL:9 så vi gick upp typ Kl:8 Moas Pappa hämtade henne och några jobbar kompisar hämtade mig och sedan var de bara att jobba i städet. Jag var mycket trött kan jag säga. vid luchen på jobbet fick vi alla städare julklapp och de var 2st biobiljetter och en biljett till poppcorn åsånt. 

a och senare på kvällen åkte jag till Moa och myste med henne :P.. Hon berättade om alla hennes "sagor" ja kommer inte ihåg va man säger jätte störande :/...
De va as bra'a vill bara se en hel trailor på dom :P. fö ni förstår hon ha börjat att göra sådana åxå till hennes "sagor" jätte kul tycker jag. ja och sedan va ju Maja åxå där när vi fick höra moa berätta om dom hennes syster. jätte mysigt!
ja Anna, Erika och Elin var åxå där hemma men de skulle ut så vi var mer fö oss sj. men de kom lite då och då in till oss åxå glada och tokiga :P...

Allt var jätte kul och fort vart de kväll tråkigt nog :/.. så ja å moa la oss i Vardagsrummet å somnade framför Tv.

sön morgon vaknade man kanske Kl.10? eller nått sånt och vi pratade åt frukost och såg sedan på Herkules filmen va jätte kul å se den fö de va så länge sedan å disney gör bra teknade filmer..
ja åsedan åkte jag hem efter den. PÅ kvällen träffade jag syrran Jessica och Mamma vi åkte och köpte hem mat till mig på Ica MAXI tycker att de e ett bra ställe även de me som ha kommit i nyheterna. så nu ha man ett ganska så fullt kylskåp :P.

Mån: gick upp segt från sängen gick ti duschen för att bli pigg men de sjukaste va att JAG SOMNADE stående med vatten på huvudet i duschen ja då e man knappast pigg :P...
ja skiitt helt sjukt.. ja sedan kom ja ialf till skolan i tid ganska otroligt.
Teater hela dagen de va kul men va så trött somnade nästan där åxå speciellt på em när vi såg på film. sedan Gick jag och träffade Moa på stan vi skulle träffa Daniel från ungfilm om våran film som vi ska göra.. Det gick mycket bra de e bara att böra att göra manus nu åså. 
sedan gick vi och fikade på chokolate house. Mycket trevligt!

ja nu ha man då vart me moa jätte mycket i flera dagar i rad på fridtiden mycket kul! :P.
jag ha aldrig varit med en tjejkompis både me Alicia och Moa som jag är nu de är skit kul att träffa sådan fina tjejkompisar! :P.

jaja höres pussen å kramsen :P.

image28  hej svej !

Happy

hejsan svejsan :P

idag e de en finne mang dag den börja bra och den sluta gött :p.

klev upp lite senare fö vi hade uppdelade grupper på historian om kalla kriget och jag började inte fören 9.45 så lit senare klev ja upp. sedan efter historian gick jag och mouuis ner till anna och dom på den nedre avdeningen av skolan. Vi träffade Erika där lika glad och tokig fick se några bilder på internet på några "snygga" eller jo de va dom :P som Erika har träffat de va kul å höra :P. Sedan gick jag och Moa för att skriva en bra samanfattning om vad vi ska filma för nått från ungafilm.se anti mot våld film. Så vi satte oss ner å började komma på mycket bra ideer sedan kom lissi och hon fick åxå va me på våran lilla film tjosan :P.. Ska bli skita kul å göra den med er :P.

Éfter lunchen gick vi ti gympasalen å där skulle vi dansa jul dans m.m. å de va skiit kul!!
första gången ja fick se och va med Moa å dansa :P. Ha ha ha jaa hon va facktiskt duktig och vi bara strulade till oss fö vi visste inte vilken fot de va ibland åså men de gick :P..

Sedan kl:15 gick vi hem Alicia å Moa tänkte ta bussen men de ååååkaaaa hihi så de fick gå me miiig :P..
ja vi gick ner å när vi va framme nere på stan träffa vi Maggda från klassen å frågade om vi vela komma till Make Up Store kl:19.00. för man fick 20% rabbat men tråkigt för mig jag hade inga pengar men jag bestämde att gå ändå.. Vi splittras alle sammans Moa gick ti sin buss Magda hem å Alisia slog följe till min dörr å sedan gick hem ti sig.

KL:19.00. gick till stan träffa Magda gick in på Mc donalds fö å värma sig sedan gick vi in på Make Up Store och de var skit kul man fick kolla vad fö smink som skulle passa en. SEdan kom Johanna och Alexandra från klassen å vi pratade och tittade runt. Hela tiden hade ja velat att bli sminkad som de andra fick bli men vågade inte men på slutet när vi tänkte dra oss hem frågade jag om tjejen kunde sminka mig lit party snygg och att ögonen skulle bli större.. ´
Det var skiit kuuuuul och ballt fö ögonen kom värkligen mer och mer fram för varje ögonskugga färga hon la på... T.ex. Blå ögda ska ha lite brun/orange ögonskugga för då kommer de blåa ögonen fram mer.. och grönögda ska ha rosa/lilla.

Ja så nu sitter jag här alldeles sminkad å fin synd att de inte va helg för då kunde man ju direkt gått på festen utan att tänka på hur man ska sminak sig å ta en sådan lång tid på de :P.
JA men vill knappt ta bort de för man vart ju såååååå snyyyg :P

ne då skoja men snacka om att de beror mycket på vilken färg man har på ögonlocken aaa...


jaja ne nu ska ja gå å lägga mig söve så gött :P.


Ps. kommer bild snart på mig som sminkad från MK :P.


Hallo!

Hi to day i'm very happy!

-och det är för att jag mår skiiit bra! :P. visst det är fortfarande segt att kliva upp från sängan på morgonen men det flyter på ändå, det är ju snart lov bara 8 dagar nu :P. Jag var hos skolsyster igår för jag har haft en sådan magont. jag fick vara hemma i ons-helgen för att jag hade så ont vi i min famlij tror att de är mjölken att jag inte tål den å det e mycket ledsamt för mig jag som ÄLSKAR mjölk. ilf i mån igår hade jag tid hos skolsyster och doctorn va där. De kunde inte säga så mycket va de var för fel så jag ska göra ett blodprov jag kom inte in på vårdcentralen så jag fick åka in till sundsvalls sjukhuset som de sa där och när jag kom dit var de stängt inne på labbet de stängt en 15min innan. Ganska suuurt. Aja men imorn ons ska ja få skjus av min söta syster Jessica och det könns lite bättre.

Idag på skolan gjorde vi inte så mycket hade samhälle och vi har en "ny" "vikarie" lärare som utbildar sig ialf hon gav oss uppgifter om hur media påverkar oss och skiit va de gör helt otroligt!!!!

ja sedan va de lunch och de va fiskpinnar med pottis och sås men för mig vart det tort så de vart utan sås :/.. aja sedan va de eng (and it's so fun i think) :P. 

och senare gick jag hem med Lizzi och Teddy vi gick på stan ett tag men gav upp och vi gick hem till oss. Men de bästa med att gå med dom var att jag var den tjejen som hade all rätt för jag och Lizzi snömulade varan å Teddy hjälpte mig förståss he he he he :P.. Men har saknat MOA iofs de e tomt när inte alla 3 är på skolan :/ men imöra kommer hon.

Har pratat med henne nyss och de var för att jag fått ett mail från ELin från bilda och hon har erbjudit mig och moa att bli intervjuade av ST om våran antifilm som man ska spela in på mindre än 3min. Men det får vi se hur det blir med intervjun men de vore lit sköj :p.

aja ska plugga nu så

have a god day :P.

 


RSS 2.0