Hej!

Hej idag har det varit en sån där härlig dag som varait bara underbar! gick med Alicia till skolan som för det mästa nu för tiden :P..Hade våra induviduella kuraser jag har Retorik medans Moa och Alica har phykologi. Idag hade jag som läxa på retoriken att ha ett tal inför alla med ett sånt där bord som politiker har när dom pratar:P.. ialf så pratade jag om mitt (dysleki) eller dyslexi?. a ilaf så fick jag mycket bra kretik och jag fick VG+/MVG hihi :P.. sedan hade jag lunch och då träffade jag Alicia och Moa ja va redan i matsalen och de hade letat efter mig för vi hade pratat om att gå på lunch passet som jag hade helt glömt bort och det skulle börja om ca:10 min så jag fick skynda mig och Alici. Vi kom till lunch passet som var avslappning mycket skönt kan ja ju bara säga :P. tror att ja somnade och Alicia ;)..

Sedan hade vi Kultur historia och vi fick se på Davinci koden jag har redan filmen så de va lit tråkigt att se den där så efter en 1timma typ bestämde vi oss att gå hem jag och Moa. Moa skulle igentligen ta bussen men då skulle hon vänta längre på den. Alicia skulle gå lite senare så vi gick ut. Såg då att André hade sökt mig på mob. jag ringde han vid rökrutan och han var här i Sundsvall och vela visa upp sin nya bil!. jag vart jätte överraskad och hypper glad för hans skull och glömde bort att Moa och Jag hade bestämt att gå tillsammans ner till stan! André sa innan han lapå att han skulle hämta mig och hans mamma då :P.. han int säga så mycket den stunden det gick så fort. Så klart förstår jag Moa att hon vart besviken och sur på mig men det var värkligen inte meningen att såra henne :/..Men när skaer kommer för mycket i min lilla hjärna så blir jag ego lite grann så FÖRLÅT MOa jag ska aldrig göra så igen LÅVAR! jag har sakt till mig sj till och med att vi vänner kommer först så mm.  JAg skulle ha sakt till André att vi kunna ses där nere.

Aja men hon sa att det var lugnt men vet ändå att hon vart lit lessen :/.. Men det kommer nog att fixa sig för nu snart kommer hon för i KVÄLL e de tjej kväll :P.. hihihi _:P:.

Bara vi 3 tjejer ÄNTLIGEN!!!!!!

KRAMEN HAde bra för de ska jag ha ;)

RSS 2.0