tja rå HEJ!

Mån den 30/3-2009

Jaha shit vad man är trött nu asså. Sov int så mycket i natt drömde om hur pjäsen gick och mina repliker a allt som man kan tänka sig.. Gick upp ganska tidigt ändå och fixade frukost som blev macka med lever-pastej och gurka med vanligt kran vatten.. gick sedan till Stadts huset kl.8.45 Viccy skrev även ett sms och frågade om hon fick komma in ti mig och värma sig innnan vi skulle börja.. Så vi va hos mig typ 20,15 min innan vi gick till Teatern. Idag har jag hängt upp "gardiner" Podier över hela lokalen höll på att ramla några gg men det gick.. jag lever.. Var så svårt på vissa ställen så nu f**.. Får ni se ut ifrån va fint jag gjort och när ni ser sen inne när vi spelar :p. ha ha.. asså det hela tog nog hela efter-middagen. ja säkert 3h ialf. känner nu när jag sitter att ryggen är lite sne och ont har ja i den.. aja de blir bättre!! :P.

Har gjort mycket mer idag men årkar inte skriva plus att det var gardinerna som va VÄRST!!


Lör den 28/3-2009
I lör så slutatde vi på teatern vid 5,6 tiden jag däemot gick hem vid 17 tiden gick hem packade lite sov/myskläder jag och Moa hade bestämt att träffas och bara mysa var ju länge sen vi gjorde det eller överhuvud taget träffades riktigt efterson jag är sååå upptagen med teatern. Så när jag kom hem ringe jag Mosan och sedan ringde hon Anna och då  fick jag skjus hem till Kohtala av Moas och Annas brorsa Daniel!

Han Daniel och Alex hans tjej och Alex syster och Anna kom och hämtade mig, men vi åkte en liten bit till när jag hoppat i bilen för mamma hade köpt blondering till mig efterson jag inte skulle hinna köpa nått själv! Sä vi "möter" mamma på vägen. kramar henne lite fort va även några dar sen jag såg henne åxå så vi tog en mjukis kram och hård! :P.

ialf så hade dom vart på affären när jag klev in i bilen så det fanns inget jag kunnde köpa.... aa vi åt ialf "asiatisk" mat som Daniel och de andra lagade skit gott!! MOa och Jag dukade fram och Sedan gjorde Moa effterrätten. mmm såå goottt!! 
Vi spelade även Buzz var ju skit rolligt spel men man han ju typ aldrig trycka för Moa var så snabb och så kunnig om musik namn,år m,.m. var kört för dom flesta! 

em.hmm.. Ja vi såg även en massa roliga youtube hema video klipp typ som den där bäbisen osm skrattar såå fort föräldern säger nått.. aaa...neee. roligt var det!! Måste värkligen göra om det! Men tror nog att nästa gång så får jag bidra lite med mat och efterätt. Kändes lite konstigt hatar att ta utan att bidra.. Men man märker även då åxå att när jag bjudit på nått så bjuder de tibax så man gör ju lite som riktiga kompisar gör att man hjälper varan m.m....

¨Åååå en till sak då inte nog med att alla var så gulliga och trevliga utan Anna då ja hon gav mig en bild en skissad bild på MIke He min KARL som hon själv hade gjort dess utom helt otroligt fint gjort av henne!! var såå gulligt gjort av henne och den var så fiiin (TACK ANNIS) :P. SÅ fin så nu hänger den på väggen där vänner väggen är!! Där bland annat Mosans Målning är som jag fått av henne! ;)

Ja men det är inte denna bild för den här har Moa gjort men det är ialf en bild på MIke He ..
Och MIG! hihihi...Bilden kommer senare!!



Ja så hela Lör em var mycket lyckad vi spelade även rita,gissa spelet Maja och jag va i samma lag det gick ganska bra vi va 1:a ganska länge men sen blev vi 2:a men kul va det.. blev även lite mobbad för min tjur som jag målade :(... ha ha såg mer ut kanske som en klump med två tofsar istl för en ko kropp med öron och horn.. Ja ja Men Maja förstod till slut ialf vad det var ( haha)......



Sön morgon den 29/3-2009  
 
Var det dags för teater men för det första hade jag glömt villken tid vi skulle börja trodde att de va samma som gårdagens tid lör kl.13 men sen inte bara det men glömde att de va sommar tid åxå.. dessa sommar tiden då man ska vrida fram elelr bak ja ni ser helt fö virrad!! JA men jag han städa undan de jag hade legat och stökat till lite grann men skulle och vela göra mer men jag han inte eftersom jag fick ett sms om att vi skulle börja kl.10 eller 11.. aja så jag fick be mamma hämta mig.. Och jag säger bara de, det gör jag typ aldrig om det inte är kris annars ta ja bussen men som tu va så kunna hon och Stefan hämta mig.. så ja kom ti skolan kl. 11.30 en halvtimme senare men det va ganska lugnt!

JA hela sön packade vi en massa som vi skulle ha ner till Stadts huset där vi ska ha pjäsen. Vi övade även på Ia's hipp hopp dans där jag åxå ska dansa hihi :p. Jätte kul och bra steg som hon gjort själv!!

Vid 7tiden på kvällen åkte Jag Sandra och Viccy till Birsta och köpte lite på Ica Maxi och sedan en hammburgare mycket gott ljust då!
När vi kom tibax va hon kanske 9 så lite för länge va vi borta men kul hade vi i bilen vi sjöng..(I like to movit movit I.....)
Ha ha jätte KUL!!!:P:

A sen vid 10 tiden skulle vi alla gå runt i hela skolan och ta plast blommor till vår pjäs så jag, Snuff, Sandra och Viccy sprang nedre delen fö bi sjuksyster rummet lärar rummet aa hela den längan mitt på kvällen.. Plus snacka om att jag och Snuff jagade upp oss och blev spök rädda... vi gick in i spel rumet där det är skiit svar i rummet aa var jätte kusligt!! men jag hittade en kruka/plast blomma där det är en liten trappa ner till ett litet lärar- rumm och sedan tog vi alla plast blommor i entré fönsterna finns ändast krukor där nu :P.. 

Sedan möttes alla vi entrén Tina kommer med värsta höga kruk växten typ (2m lång/hög) ja Viccy och Sandra försvann även och sedan dök de upp med "kvistar" med blad utan kruka ja virr hönorna:P.. 
tillslut var det en djungel uppe vid entré dörran kunna knappt se alla för de va fullt... Gunilla började snratta och såg då att vi hade tagit på stort alvar på att hitta några plast blommor så alla skrattade och plus att vi var helt slut (över trött) så vi skrattade och skrattade.. sedan tog vi en kärra och la allt på den och bar lite. Kom inte hem fören vid 11 tiden och då var jag myckeet trött.. Men vi hade kul så det är ju bra! 

aja så nu vet ni hu det är och varför jag inte hinner skriva på bloggen, mob elelr ringa så mycket..

Ta hand om er! 

Pussar och kramar 
<3<3<3<3<3


Jaha nu är man här igen!!

Hejsan!

Fredag den 27
ljust nu sitter jag i skolans data-sal mellan bilden och teatern, vi teatrare ska vara här till sent i kväll! :/...:P.. Har haft ganska kul hittils och mer ska det bli. vi åt just mat från gåt dagen potatisgratäng med "biff" elelr nått och brun sås.. Det var lite svår smakligt men det gick att äta:P. Vi ska nu hålla på med våra rekvesita, dansen, sången, texten ,m.m.

Ialf så för en vecka sedan hade vi fest hemma hos mig Moa,Anna,Erika,Raz,Alicia och Gill kom på besök vi f.f hemma hos mig hade så kul lekte lekar som ja nu mins ja int vad det hette ...typiskt!...

aja här ser ni ialf hur vi gjorde:p. Vi har Annas Leg-id som vi ska suga fast och skicka vidare utan händer bara genom suga:P. ganska kul man skrattade hela tiden :p.



Tjejerna Hittade min blomma och vela ge en  puss till Natta som inte kunde vara med.. Moa och Ja gjorde en släng puss åxå!


Vi försökte få med alla på kortet MOa fick värkligen till det!!.....
Fular oss! :=)



Ja vad mer har hänt jo i Ons åkte jkag till AKUTEN har haft så ont i magen  nu i mer än en veckas tid har ringt till vårldcentralen och bet om råd 2gg pratat med dom på apoteket. Men i ons blev det nog för mig mage och jag började skakas, frysa/svettas, vimlamed ögonen, spy färdig och yr kunna knappt gå. Men skolsysster hjälpte mig till bilen och vi åkte in.. Försökte dock få tag på Moa så att hon kunna hjälpa mig och vara ett "stöd" men fick inte tag på henne och kom då på att ringa Viccy henne kan man alltid lita på annars tänkte jag och hon kännsdes åxå som ett bra stöd just då.. Och det ångrar jag inte heller att hon följde med.. Vi kom även mitt i all stress och kauos så kom vi närmare varann kul att lära känna henne mer!"
Ialf så  hade jag en stark förstoppning inte nå kul att  ha kan ja ju säga!!
kom ialf hem vid 15 tiden åkte då in vid 11 tiden från skolan. mamma kom sedan och hon och Viccy bytte "roller" Viccy åkte hem. Sedan åklte jag och Mamma hem och jag vilade hemma hos henne och Stefan fick mat och var helt slut..

Så nu får jag en "medecin" man ska ta 10st droppar i ett glas vatten och sedan svälja det!
de andra som jag fick på apoteket tålde jag inte helelr så de hjälpte även till det onda i magen "kramperna"...
ja ja men nu är det mycket bättre och k'änner mig mycket piggare.. men måste ändå tatt lugnt se vad jag äter m.m....

Men nu måste jag gå ska spela teater nu så ses..


PUSSAR


Mycket, Mycket har hänt!!

JA oj oj oooj vart ska jag nuu börja jo asså för två veckor sedan åkte jag till min kusin Alexandra och hennes mysiga familj och träffa hennes dotter Selma som är ca: 4måndader nu. Genast när jag träffade Alex blev ja så glad man blir alltd det av henne hon för med någon slags glad energi!! vi skrattade och hade det jätte trevligt. Hon och anders bjöd på mat och mys fika till lets dance jag fick även min försenade 18års present en parfym mycket goood var den mm så nu luktar jag gott(ha ha ).. 

ialf så var det så kul och träffa henne och så kul att träffa ett nytt gulligt ansikte! Selma asså hon var så söööt kunna inte nästan låta bli att pussa och lukta på henne <3... så har vi ju även den äldre dottern Adelina och den tjejen är så mysig åxå vill att man ska läsa bok och mysa med henne så go tjej!!
här är ialf Alex och Selma!<3<3<3<3  





Här är även några bilder på Mig och Moa när vi klätt ut oss till en redovisning inom konst Och kultur analys kursen vi hade olika subkulturer. och då hade vi i våran grupp som bestod Maggda, Moa och jag!!

sss





ja vad har mer hänt... ja jo en massa en massa...
Jhar tänkt fortsätta denna "fråga" till imorgon för då har jag även mer bilder till bloggen så

vi ses imorgon!!

pussar <3<3<3<3

Hej å hå

Ja igår ons var jag åxå deppad, trött och sliten.  Så när jag kom hem så somnade jag direkt i soffan vaknade sedan vid 7 tiden på kvällen ringde då mamma och frågade om jag fick bada hos henne så
- Ja sa hon!
sååå skönt var evigheter sen jag badade i ett badkar det var typ 3år sedan...
aa ialf så kom ja hem till henne hon plockade fram ljus bad olja som var relax jag hade åxå tagit med mig mp3 så då tog vi bara fram data högtalarna och sen spelade jag musiken i badet. VAR SÅ SKÖÖNT! behövde det värkligen och inte nog med det!
Mamma kom och knackade på efter ett tag när jag låg i badet. Ja å gissa vad jag fick... Jo hälso goggo=godis nötter i en skål, delade äppel skivor och en tilbringare med vatten och blåbär var såå gott.. hihi

Ja så jag badade i typ en timme lite mer facktiskt helt sjukt annars brukar det bli 20-30 min högst. Ja så nu e min hud leen som bara den...

Somnade ganska fort åxå i sängen så det är första gången på länge jag vart så avslapnad på kvällen på välldigt lääääänge!!

ja ja sitter nu ialf på skolan haft lunch och skriver vad som hänt igår Lissi sitter breve mig men fattar int vart Moa är.. hallå Moooa vart är du=????

jaja ska snart ha teater ses sen kramisar!!


<3<3<3<3yee

Mycket har hänt!

Hejsan!

Hänt mycket må ja säga!
Ja innan lovet så hade vi skvadernklassikern och den gick väl sådär ja jag fick ganska onnt i högra lår, fot och armar.. Jo varför jo därför jag och Moa delade på ett par skidor till tävlingen jo Sant såå sant jag och Moa "plogade" oss fram i spåret de andra som hade ett par skidor för sig själv åkte föbi oss 2 gånger när vi var kanske bara knappt halvvägs på spåret.. Ganska tragiskt... Ja men det är ett minne för livet om hur vi kämpade oss fram i skid spåret med en skida och två stavar :p. Vi var även uttklädda till sotare!

 


Nu är det slut då på de "lugna" livet slut från lovet :/..
Så nu och ska man sattsa allt på skolan, jobb, vänner och familj! 

På den första helgen jobbade jag både fre och lör fixade ihop lite dricks och fått bättre kontakt med de andra på jobbet villket är så kul och skönt! 
 

På mån va jag barnvakt åt Max hos Magnus, Magga bjöd mig på shusi eller hu den stavas men de va gott trodde inte att jag skulle tycka om det så mycket så nu fram över ska ja köpa sån hem! Max var gosig som vanligt lilla plutten min.. Han var mycket trött vid 7,8 tiden så jag började läsa H A- sagor kejsarens nya stil bland annat ialf så kom Max upp till soffan efter att ha "typ" sprungit omkring i vardagsrummet så kommer han klättrande upp vid min sida av knät och han lutar sig mot min axel och somnar! ååå såå sööt kan ja ju bara säga att han var!!



På tis åkte jag till Mimmsi men jag gick först på stan med Moa vi gjorde värsta fynden med kläder jag köpte bland annat en jacka för typ 150kr, jeans byxor 100, dragkedje tröja fr 50kr snakca om fynd och det var halva halva rea priset så vi fyndade, Moa köpte en dragkedje tröja åxå och en svart mysig långärms tröja som satt jätte fint på henne och plus att det var ja som hittade dem båda hihi!!

Sedan tog jag bussen till Hudik och Myste med MImmi! 
 

I början av lovet var ja hos Moa och Anna den absolut härliga familjen någonsin!
ialf så var inte bara jag där utan Alicia,Raz Erika var sååå kul med en tjej kväll!!
 Vi köpte lite gott först förståss på coop hos Moa och Anna vi köpte dipp och grönsaker till att dippa med som. Morötter, gurka m.m. Mycket gott! mm mmm mmmm....

Vi fixade fikat och sedan fixade vi till i Moas och Majas rum för vårt gotti gotti. Vi trycker på filmen som var Romeo och Julia Shekspeare pjäs med Leonardo Dicaprio elle va han nu stavas :p hihi..
Aaa ialf så när man typ kommit in i filmen så får vi flytta till vardagsrummet för större plats m.m. men då ska Erika, Raz och Alicia åka kl va typ 10 då så det blev en snabb kväll men den va härlig!
Ialf så vart det bara ja och Moa som blev kvar så vi sket i filmen och vi tog på Merlin serien som går nu på tv1 eller 2. a ialf skiiit bra serie Moa är så himmla bra på att hitta bra filmer, musik och serier såå bra Moa fortsätt med det! hihi!! 
Vi såg ett eller två avsnitt på merlin sen så tog vi på transformers och den filmen var ju åxå så bara bra! trodde inte det för att den vart mer för barn sådär men den va ju jätte bra! och rollig var den åxå! :P.
Som vanligt somnade Moa ha ha.. men ja fick ialf se klart den Maja satt med mig istl och såg på den på slutet av filmen tvingade man sina ögonlock att inte blunda för man va så trött men jag såg klart den och somnade mycket nöjd med resultatet att ja hållt mig vaken! hihihi!!

Ja så den dagen va lyckad och mysigt!


Ja jag har åxå i fredags gratta Klara hon fyllde år idag mån men vi grattade henne i fredags istl! Hon fick av oss tjejer byxa och tröja skit snygga tycker ja sj skulle ja vilja ha dom :)..
Ja vi myste på hos min morbror och hans familj!

Nu är det mån och jag sov inte alls bra i går natt la mig kl.4 på natten/morgonen och gick upp kl.7.30 så idag har jag bara sovit ca: 3.5h inte såå rolligt! 
Men vet inte vad det är med mig får ingen ro i kroppen och ja jag vet inte, jag hoppas dock att jag kan sova nu snart för ja e sååå trött!! 
 Ska nog bara försöka ta en dag i taget som min teater lärare Gunilla sa idag innan jag gick hem. Hon såg på mig att jag inte var nå vidare jag hade åxå jätte ont i magen idag känndes inge vidare och plus att jag hade matte prov så de var en liten körig dag i dag men men ska nu försöka att läsa..


Just ja jag har köpt Twilight eller "om jag kunnde drömma" såååå såååå kul skönt att ha en egen bok hihi!!!
så nu ska ja läsa om ja kunnde drömma hihi kanske man kan ändå få lite ro i kroppen när man läst en kärleks historia och om Edward Cullen.. Eller så blir man lika galen som Moa när man läser den hihi!!!!!
hihi!!
 

bai bai hade! 




Pussar <3<3<3


 

RSS 2.0