Dikt

På Svenskan skulle vi vara i grupper och läsa dikter. En dikt och se om det var romantik och om de fanns versmått m.m. Min grupp var jag, Alicia och Cajsa vi hade det svårt först att hitta någon bra som vi vela läsa upp för klassen och hitta nå bra att se om det fanns versmått, halvrim m.m. Ialf så hittade vi en och det heter Hjärtats blad skriven av Carl Jonas Love Almqvist (1793-1866) när vi hittat alla rim m.m skulle man åxå skriva en dikt som skulle likna den som vi valt och den blev så här!

skrivet av: Antonia,Cajsa och Alicia (år 2008)
Nytt hopp

Andetag av fyra drag
I kylans kalla slag
En pojke står vid en trotoar
Kan ej le, kan ej se
Den dröm han engång uppgav

Men ett litet ljus i morgonens dimma
Ett hopp honnom giva
Att drömmen i hans hjärta
Åter få skina.

Visst blev den bra! 

jag gillar den ialf :P.


Hej!

Igår gick jag och Moa Alicia hem från skolan Moa hade med sig sin kamera eller hennes familjs kamera ialf så knäppte hon lite fina kort men jag även tog kameran hihi och knäppte det var så häftigt de där med zoomingen hihi :P. Ja senare på kvällen så bjöd jag Moa på Elvis Elvis Teater från glada hudik teatern den var sååå bra! och det var jätte kul att Moa kunna och vela föja med :P. Hösten







jag och HöstenMOa provar nu zooming hihi

Hejsan!

I lördags gifte sig min kära kusin Christian med sin Tjej Magdalena. Det var världens finaste bröllop och det är världens finaste par.  Man fick värsta känslan av kärlek självklart grinade jag först när jag kom in till kyrkan men åxå sen när Magdalena kom till altaret med sin far i handen. Sedan blev de en till tår när äktenskaps löfterna kom när de ja JA till varandra. Hade även en underbar musik som Magdalena hade valt. (jag ska följa dig genom eld och vatten..),celindeon låt mm.

ååå tiderna går så fort kommer lixåm ihåg Christian som en busig härlig grabb visst han kommer alltid att vara busig och härlig men nu är han någons MAN!! ja det jag menar är att man börjar bli vuxen börjar ta ansvar bara mer och mer men det är även härligt! 

jag har en vacker bild på paret och det är HAnna Ädel som har tagit det!

Christian och Magdalena  


RSS 2.0