Hejsan

Hejsa hopp nu är dfer så att ja ha gett fel blogg namn mitt namn till stöten är


antoniaolssonblogspot.com

MIN STÖTEN BLOGG!



2:a bloggens namn: antoniassasongistoten.blogspot.com

Altså i vanliga bokstäver Antonias Säsong i stöten

Roliga saker händer hela tiden!

Hejsan nu har det gått sådär dåligt igen att höra av sig men nu är jag här!

h,a,j

Dagarna och timmarna går så fort och det händer så mycket varända dag! Många människor har man träffat nu och lärt känna. 2st som jag är med mäst är Jessica och Hanna och dom är lika gammal som mig! De bor åxå i samma korridor så vi går till varandra flera gånger om dagen! Här i stöten är det även en helt annan miljö än hemma och då menar jag med allt! Det är mycket snö här, många säsongare mm. När man är ledig som jag nu varit i ca 2veckor så det man gör här är att man åker skidor, spelar bowling, festar, umgås går på intrudoktion dagar, vin provingar och många andra utbildningar! 

Jag känner att det är ett bra val att åka hit och jag ångrar mig ej! det ända som kan va lite tråkigt är att det kanske kommer att ta ca:12 veckor innan ja kan träffa mina vänner men antar att det är bara bra att känna då när man kommer hem att man saknat varandra så mycket att man uppskattar än ännu mer!  

Jag ska även nu fixa riktiga kläder så att jag slipper frysa. Jag har inte täckbyxor eller en riktig tjock jacka så imrogon om det går bra att låna Hannas brors bil åker vi till "byn" och kollar efter något billigt och bra varma kläder åt mig! får även se om vi kanske åker till äventyrsbadet osm finns där åxå, beror som sagt på hur mycket allt kommer att kosta och hur mycket tid vi har! Men först och främst varma KLÄDER! Sedan som tur é kommer min lön från Radjos den 23 så lite mer pengar har man. Just nu blir det tajt med pengar ända fram till typ mars sedan blir det gott mos!  så just nu gäller det att vara sparsam, villket kommer föhoppnings vis g¨om man får ihop lite dricks!



Nä nu ska ja ta till och sova´..

PS: Här är en till blogg som är till för att berätta lite mer om mitt jobb och mitt säsongande, den ingår nämligen i Stötens personal den som vill förståss, skriva om sitt liv här uppe! SÅ min andra blogg är:

::  http://antoniassasongistoten.blogspot.com/

RSS 2.0