GLAD!!

Hej idag är jag forttfarande lite kraslig å är hes men annars mår man prima!
idag hade jag sovmorgon så det var bara ett topp poeng :P. sedan hade vi samling kl:11.15 iskolan, samling me klassen Kl:12.00. och Kl:12.30 va de samling med teater 3:orna för då fick vi veta villka roller vi skulle få från manuset Stormen  . Jag ska spela mot en 3:a och hon är jätte snäll jag ska vara hennes dotter Miranda och hon ska vara min pappa Prospero. Vi fick de nya manuset åxå så att de skulle stämma men oss. Sedan Kl.13.00 gick jag hem för att sedan äta lit innan jag träffade Elin från Bilda Kl:15.00.

Men när jag gick hem från skolan stannade jag till vid hemköp och köpte en klar påse med varma kycklingklubbor åxå köpte jag curry till för jag hade potatis hemma. Men de svåraste nu är att jag inte ska dricka mjölk det som jag älskar för jag tror att det är det som gör att jag får så ont i magen av. Och de dummaste är att typ all mat som jag tycker om är med i mjölk produkter :(..
men men man får försöka att vara lite viktigare i vad man köper och äter. åxå att man slipper de där fettet som finns i vissa maträtter som är dåligt och de e bara bra för mig :P.

Kl:15.00. hade jag ätit klart och gick till Bilda och träffade Elin vi skulle prata om min "framtid" de gick jätte bra! hon är en väldigt trevlig person så det var inget skämigt samtal eller spänt. Ialf jag fick lit hjälp av henne hur jag ska söka till teaterskola utomlands efter 3:an och det gick mycket bra!..
Jag är helt spännd nu för nu är jag helt riktad till att jag ska gå på( LACC= Los Angeles City Collage) en skola som värkar vara rätt för mig. Jag vet ialf att de är inom teater jag vill hålla på och jag vill ju utomlands efter 3:an så varför inte ta allt på samma gång :P.
JA så nu kan jag säga att jag e på topp FEM i dag!!!!....

PS. SNART E DE JUL HiHIHIHI.


image19

Segis fast gla :P

Hej idag va de ingen bra start på morgonen för de första va ja alldeles för trött för att kliva upp från sängen medan väckarklockan bara ringde hela tiden. aaa sedan så var de bara att skynnda sig på med kläderna så att man inte kommer för sent till bussen. japp och när man kom ti bussen ja då va de ju att magen kurrade men ja hade inga pngera ti å köpa i cafeterian så ja fick vänta på lunchen.

Men annars ha dagen varit rätt så OK! min kusin Alexandra fyller år idag 25 år tror ja :P grattis :p.
ja å jag har börjat få de ganska bra med uppsatsen som vi ska lämna in från 10-20 sider. De e lit klurit å svårt hur man ska svara på frågerna åså men de blir prima :p.

ja jag vet inte riktigt va jag sak säga mer frutom att JAG SKA vara me kompisarna ihelgen å ha skiiiiit kul :p.
Längtar sååååååå :P.
image16image18

JA OCH MIKE HE

Gjord av mouuiss :P....
på mig och Mike He <3image15

Ett Mirakel har kommit till världen!

Välkommen till Världen lille MAX!


JA nu e man moster åxå. Hela min fredag var så konstig vi alla har väntat på lille Max i tre dagar. Det var räknat att han skulle komma den 22nov men när Jessica var på kontroll i måndags den 13 nov var det inge bra med henne hon hade för högt blodtryck + dåligt värde. hon hade äggvita när han kissade och förr när man hade de kunnde man dö men inte nu längre men de är inge bra ialf. Så läkaren tog in na på sjukhuset och det blev bara värre så för att rädda lille bebben och henne började de att årdna förtidsverkar. Hon fick verkligen kämpa med värkarna men under en hela den dagen den 15 nov hände inget så de fick söva henne så hon fick krafter till nästa dag tor den 16 nov. tidigt satte de igång men samma sak inget hände bara ett lillfinger öppet:/.. Man vart mer och mer orolig och hur de skulle gå annars var de bara att göra kejsarsnitt men sedan den 17 nov KL:0202. från tor till fre kom de en liten pojke som ska heta Max som väger  2780 gram och är 48 cm och väldigt söööt:)..


image13
   

den 17 nov em åkte jag Linnea mamma och Stefan ner för att se den lille bebben :P..
JAG bara grinade när jag fick se honom  det var helt sjukt! ja fattar inte heller att min storasyster är mamma nu vadå min syrra mamma... haaalååå!! men både hon och hennes man Magnus kommer bli så fina föräldrar och jag kommer att vara världens coolaste moster :P..
 
De sa att direkt när han kom ut så liknade han mig upp idagen :p.
Ne det är helt sjukt hur en litten fin pojke har legat i magen i nästan 9 mån och har kommit ut nu. Sjukt va tiden går fort åxå jag satt hemma en kväll å sog på en hemma inspelad film på oss tre systrar jag var inte ens 1 år och nu är de en liten ny i familjen som knappt e en dag. Vad jag menar är när vi var barn ville vi bli stora fort men nu när ja ser så vill ja nästan va liten ett tag till för barn e man typ bara en tredje del av sitt liv resten e man vuxen. och skiit va de e tråkigt ibland ;)..

Men bara så här VÄLKOMMEN TILL FAMILJEN LILLE MAX pussisar å kramisar moster Nonii :)..



image14

Tröttis!!

Hej idag vela ja verkligen int gå upp från sängen väckar klockan gick på gång hela tiden innan jag klev upp. 


image9

Jag var ju och handlade igår för min present som jag fick av syrrosna och Magnus ett presentkort på gina så nu har ja fina mysiga kläder. ja köpte en typ tröj/klänning och en tröja å ett par nya svart byxor :P.. känner mii ganska snygg nu iallafall :P..



Sedan kom jag hem å fixade stuvade mackisar och körv :P. Ganska gött men det fick duga :P.
på Dagen hade jag även hört från mammsen att jejje syran hade nå problen med maggen så hon fick åka in i dag till sjukhuset och se efter. Hon hade ett lågt blodtryck och var lit hengig men allt var bra ialf. Både för henne och barnet men frågan är om de kanske ska förtida värkarna eller göra ett kejsarsnitt :/.. men de kommer gå fin fint :P.

just nu så försöker jag fixa läxor som jag e försenad me de går ganska bra. håller på me franska å amerikanska revolutionen men de e så mycket me fakta att man int vet hu man ska skriva sin uppsatts. Men e snart klar nu ialf..

Idag pratade jag även me pappsen de var härligt att höra honnom idag och trevligt, han hade skickat in pengar som present ti mig å de var lit skoj :P.. Man behöver ju de alltid.!!

Ja imöra ska ja no ta å köpa lit på Lidl den billigaste affären fö å köpa lit mat :p.

Ska även vara gaid på skolan åt 9:or na imöra lit sköj de :P. 

jaja men ha de gött pussen & kramesen 


PS: de här gullisarna köm på min födelseda :P.

 image12

MYS PYS

Myser med syrran miiin Jessica :P. ljust nu e de en tråkig reklam på 4:an men annars ser vi på Idol jag hoppas att Amanda kommer att fortsätta att vara med för att hon e skiit grym. Idag så har jag varit på skolan och det har gått bra vi hade eng å sedan samhälle. Har lite läxer att ta igen men de fixar sig man får plugga lite imöra:P.
Syrran och Magnus hennes kille sov hos mig i tor till idag sedan skulle Maggan åka å jobba på södra berget. När jag kom hem från skolan hade de fixat fint i lägenheten skiit skönt att komma hem. De var värkligen snällt gjort:P:

Igår tor var jag och Jejje hos mamma och Stefan med Linnea och Alex. Det var trevlgit å vara me de alla :p. LInnea jejje ja å mamma satt i vardagsrummet och såg på Tv men sedan vart de att vi kollade mest på Jessicas mage det är bara 19 dagar kvar hon är på 38:de veckan så ca:2 vecker kvar :P.. jag fick känna på hennes mage och jag kännde en lite fot de va så häftigt!
Tänk at de e en människa i min syrras mage de e helt sjukt....
aja sedan tor kl: 19.00 var jag bjuden av skolan på en HAMLET teater de va så bra å grymt skådespel :P..
 
image7

Här är Jejje å magggen och man kan se att bäbsen sparkar precis när Linnea knäppte ganska grymt :P.
Det är åxå helt sjukt hur syrran kan fortfarande ha (s) på kläderna jätte kul sj har man (M) utan att va gravid :P.

Ne nu väntar vi alla på vad de kan va fö en som legat i magen i snart 9 månader nu få bäsen komma ut :P..




Imorgon Lör kommer ja nog att ta det lugnt få se om de kommer några släktingar annars kommer de på sön då ja igentligen fyller år :P.
Jag säger bara de äntligen 17 år de e så jobbigt att nästan vara minst i klassen man blir efter me allt!
Så nu e man lit äldre på sön :P.

aja hade gött :P.
pussis å kramsisimage8

RSS 2.0