Trött fast gla!

Hejsan!

Ja vad man är gla nu lite trött efter en fredags kväll med tokig, rolig, konstig,skrattande människor! 
 
I grå fick ja även träffa Mette som jag jobbat med på öland det var mycket trevligt och se henne! Träffa hennes kompisar också..
gick ialf ut. Först skulle det bara vara jag och syrran och Anna-Zara men Mette blev det sedan och sedan en massa folk + min goa vän Petter som går i min kurs kom också vi ff hos mimmi ja Petter och Mimmsi :P. trevligt! såg på Amerikan Home Video's på ett sett kan man aldrig lessna på dessa hamma klipp som när folk skämm,er ut sig mm.:P. JA sedan ialf skulle vi till en kille som Mette kände som ja hade ätit lunch med och de andra Mette och Hennes kompis Roberto.
Ialf skulle vi dit på ff hos en kille innan vi skulle till en natt-klubb som Mettes kompis hade "typ" fixat vi alla såg fram emot det men så klart ballade ur.. lite ilskna miner blev det.. Inge mer med att prata om det för det var ändå inge kul till senare. Då jag och Petter går från denna kaous till att möta Mimmi och Anna-Zara som va på väg för att komma in med oss i denna klubb. Vi går i regnet sedan träffas vi på en gata där tjejerna står innanför en telefon kiosk för att inte vbli blöta av regnet.. För så klart regnar det också!

Ialf så till slut åkte Vi jag mimmi och Anna-Zara till en pub MEdans Petter åkte hem vi brudar fortsatte och vi träffade även Issa.
Vi stod i en kö till inträde till en 23årig pub. Jag står först i kön och börjar prata med vakten fixar ialf så att alla vi 3kommer in galant!

sedan tar vi en cider som är till mig hihi.. och 3 öl syrran bjussade! TAck siss!!
sedan står vi i ett rum med bort och stolar bakom oss hörs en kill eller fler (brudar kom och sätt er här).. Vi tittar och självklart allt för att sätta sig plus att de var mycket trevliga. så under resten av kvällen snackade vi med dom och med varandra vid 3 tiden då stället stänger åker vi hem till Mimmi och AZ:P. 

kom hem åt upp tacoset som mimmi och ja hade lagat till tidigare denna dag.. Mycket gått! mm...

ja så vi få se vad som händer ikväll.. kasnke blir att man bara tatt lugnt åxå vem vet.. eller går på ett café, sitter i en krog/pub tar en drinck eller tvättar sover äter sover... få se.. :P.

ha det så gått ialf så hörs vi senare

<3<3<3

 

Lycklig!!

Hejsan!

Ja vad ska ja säga om denna vecka. ja inget har föändrats eller jo trivs bara mer och mer  med gruppen som jag går med på kursen! i går ons efter allt gick vi till en pubb tog ett,två glas öl och bara snackade skit kul och trevligt var det!!

Idag har jag hunnit tvätta, sökt jobb,gått i skolan eller kursen + spelat biljard med Natalie,Petter och Robban! Skit trevligt och skoj var det! Mer sånna kvällar ska bli av tycke ja! ;)..

Ja och just nu tar jag bara det lugnt ska ta en sovmorgon sedan ska jag träffa Mette som har kommit hit och hälsa på över helgen! SÅ imorgon fre ska jag Mette,Syrran Mimmi Anna-Zara och vem vet aknske fler gå ut! vi ska försöka hitta en krog med dans golv för dset är ju det som är roligast!! hihi!

Ja pinsamma grejer händer vel jämt mig men just nu har det inte vart nå större frar.. Men för säkerhetens skull.. PEPPAR PEPPAR TA I TRÄ!! :p.

ja nu ska ja sova men vi ses hörs! samma tid (säkert) samma sida(förmodligen) samma namn(troligtvis) ha ha hade puss <3<3<3  

Glad!

Hejsan!
Äntligen helg.. eller..?

Denna nvecka i stockholm har varit som en dröm. I måndags när jag åkte ner gick Allt precis ALLT bra. Inge krångel med resan eller packningen, pengarna INGET! redan det blev jag förvånad av att allt gick så smidigt! sedan kom jag hit träffar killen som jag ska bo hos i 6veckor och han är så snäll och cool! Har ett eget rum stor säng. Det är en bädd soffa som man drar ut fast den har ben ingen sån där madrass soffa ni vet..
Ja ialf  bor skit bra läge också inte för nära all trafik men ändå gör jag det!

Första träffen med dom i kursen var skit kul och bra också!
Så mycket man lär sig och förstår på ett bättre sätt! Ja svårt att förklara men det är as kul!

Så där går det bra ockås. Nu i ons när jag träffade Mimmi-Caroline syrran bnlev vi helt prat glada och snackade i en pubb där Anna-Zara var också och några bekanta till henne. Sedan åkte Jag och Mimmi hem till dom sov i en 20säng lite trångt. Men det gick!

Ialf allt är härligt just nu i mitt liv känner att jag (go with the flow). och om det kommer en sten i vägen så ja jag bara åker över den med min "vatten" kraft!

Natta har försåkt att få tag på dig hela veckan vart är du vad gör du. SVARA!! saknar dig!

   Mosan såg i din blogg och ja såg ett avsnitt på den där seien, den är värkligen lik en fanfiction tycker jag! hihi den måste vi se ihåp sen! :P.

ja Men vi ses!

<3<3<3

Livet LIvet..

Jaha nu sitter man här hos Mimmi har nyss läst Moas konkons blogg åå jag blir såå åå rörd åå Mosan kommer gör det redan SAKNAR DIG!! ja å du, du är såå ååå VÄLKOMMEN till stockholm å hälsa på mig! eller (du ska) komma hihi :p..

Känner nu att jag är nervös har packat min väska som är så klart för över full kan inte stänga den så hm vad ska jag nu ta bort för plagg??
Har även hämtat ut min biljett som jag tänkte ta ut i morgon på morgonen men som tur va så sa Mimmi att vi skulle fixa det idag. Så vi åkte till tågstation jag gick in till sj automaten för biljett uttag. Men så klart va de UR FUNKTION men ändå tur att vi såg de idag. Så vi kom  då på att kanske Ica kvantum har en sådan en biljett automat. vi åkte dit men det var stängt, stängde kl.16 å kl var typ 18 tiden. så jag fick hoppas på att dom i kassan när vi köpt mat att de kunde fixa det!

så jag frågade killen i kassan om han kunde hjälpa mig. Så snällt av honom gick han och öppnade "spel" kassan och fick biljett men inte första taget han sa först att de inte gick och jag och Mimmi gick till bilens håll sedan ropar han vid dörrarna ut (VÄNTA) vå går snabbt fram och YES de funkade!!

Så nu har ja en biljett också! kl.930 går tåget från hudiksvall i gävle blir det avstigning och sedan blir det gävle tåget sj till stockholm. kommer fram i stockholm kl12.30.

ja vi får se hur resan blir och med allt! :p. hör av mig snarast!

puss <3

Nervös...

Hejsan!
Ja nu har det ju kommit upp nått otroligt i mitt liv igen!
Jag har blivit antagen till Calle Flygare kurs en filmskådespelarteknik kurs!!
Fatta min allra största dröm att få ens titta in och jag ska gå en kurs där nu i 6veckor den börjar nu på mån den 17 augusti kl.16.15 ska jag vara på plats.


Så jag har tackat ja aldeles nyss i går om det ska vara exakt!
Jag tog all lön som jag tjänat på öland till denna kurs åå är såå lycklig men nervös!!.. Men de får man vara tycker jag ..hihi..

Ja så nu imorgon sön ska jag packa igen. istl  för 7veckor blir det 6 men känns skönt för Mimmi ska ju börja på universitet om astronomi så det ska bli skönt att syrran ska vara där nere!

Kommer dock sakna alla här hemma som jag nyss träffat Moa,Natta, mamma,Jessica m familj kusiner m familj ja alla..!!
Plus att jag nu måste ringa körskolan och säga att jag måste skjuta upp körningen en till månad.. he he inte så glad dom kommer att bli... Men jag kan inte ge upp min dröm!

Igår va jag hos Moa och vi gick på selångers marknad först gav ja henne en försenad present ett örngått som stod (världens bästa kompis..sover här) och ett gäng med oranga rosor. Jag fick en ur gullig "nalle" Lisa heter hon :)...

nä det var kul å träffa brudarna och familjen kohtala!!
Jag fick även ta ett snabbt samtal med Moas föräldrar om min resa hem åxå med min resväska som ni vet.. he he.. ja kul kul!!

Idag åkte även jag och syrrorna till mamma och Stefan till deras stuga i Stöde vi gick en lång bit upp till ett berg. Vi parka vid en tjur hage med stängsel och själv klart för att komma till bergets stig måsta vi gå under/kräla under de electriska stängslet springa över hagen till stigen. ja på vägen dit gick allt bra men när vi gick hem och jag sprang över ja själv klart ramla ja pladask och var så sååå nära att rammkla på ko dynga.. fju tur de men ont i benet fick ja.. Men tänk sj med tjurar som har horn stora som ens arm.. urch.. ja sedan plockade vi iafl jag hittade typ 4st kantareller och syrrorna hittade åxå. de hittade även björn bajs. Vart lite skrämd d´å å rädd att björnen va nära. vi plockade även blåbär. mycket gott. medan vi tjejer gjorde det fixade Stefan eld för att vi skulle gilla hamburgar kött och korv. ÅÅ de va jätte mysigt!!

Men sedan när vi åkte hem blev de lite gräl i bilen med syrrorna och mig... men det blir bättre imorgon hoppas ja :P.. jodå!

ja så nu ska ja nog sova men ses

<3<3<3
 

 


Hemma igen!!!

Hejsan Alla Hälsinge bor och Norrlängingar nu ä jag hemma så passa er! ha ha..

Ha haft så kul på öland men skönt att va hemma, svårt första dagarna att hamna i värkligheten. Men kom fort in i tempot!
Har redan börjat jobba lite på sjömärket och börjat övningsköra igen på trafikskolan de går bra ska lägga till en stött nu så att jag kan köra bil snart jobbigt att åka tåy och buss jämt! eller vara beroende av dom som har bil och får köra.

Ialf kom jag hem i tis den4  den resan gick inte heller så bra bussen från borgholm blev försenad min kod till biljetten till tåget var fel fick boka en ny biljett vänta ca2h till nästa tåg hem min  väska rull väska hjulen på den gick sönder så jag fick dra den stora på gatan inne i centralen lite pinsamt... En aning!! två männ hjälpte mig även att bära den ett tag (tack för det) :p.. ja jag ska då ha otur med att resa ja men MEN jag kommer alltid fram ändå.!!

Kvällen på tis åkte vi jag och Mimmi Issa till sjömärket/Mellanfjärden och hade personalfest bada i tunna och bastade

Issa och Jag härligt härligt!!

fas



Sedan dagen efter var det fest igen med fler Träffa även Natta kul kul var det eller TOP NOTCH! :P.

party



just nu sitter jag hos mimmi i hennes säng ska strax siova ska upp kl.7 åker bussen 815 till hudik kl.10 gäller trafikskolan sedan blir det antingen mamma eller så åker ja hem igen till hudik till Mimmi. just nu i humöret är det sådär trött och har fått Afte( tunga svullnmar och svider/bränns) så nu ha ja bedövat hela munnen:(.. sover yup jämt igår när jag åkte tåg till Sundsvall somna jag vaknade inte förens de sa på högtalarna att de var på sundsvalls central sundsvalls central. då fick jag ett ryck. somna även på parken idag vid fontänen jag är helt bort.. tror ändå att ja hade lite feber imorse.. Men men så är det! får sova bort de nu då :).. go natt hörs senare! <3

ca.1vecka kvar på Öland( gammalt)..

Hejsan mycket har hänt och de första jag vill säga är...

GRATTIS MOSAN 19 ÅR!! ( i efterskott)

sedan så är det som vanligt jag har oturen i turen kan man säga eller nått... va tycker du Moa?? hihi

förra veckan måndagen den 20 hade jag bokat en resa tur och retur till Gotland och tibaka till öland. Allt gick bra allt kostade bara då åxå på 200kr mycket billigt tycker jag. Den båten skulle gå 15.15 skulle komma fram till Gotland kl.17.45 eller nått, så för att jag skulle komma till båten måsta ja ta bussen från borgholm dagen där på kl.12.30 så 2.5 timme skulle ja åka buss för det är längst upp i norr på öland jag skulle.

SÅ Tisdagen den 21 juli 2009!!


Gick jag upp kl.11 och åt makaroner och korv för att va mätt till färden till Gotland. Packade och sedan gick jag till busstationen väntade en 30 min sedan kom den. Åkte och åkte blev lite orolig sedan om jag missat min avstigning så jag går och sätter mig längst fram vid chaffisen. Frågar han, om han vet vart jag ska kliva av eftersom jag ska till Gotland, och han säger att båten är inställd för att det är för vågit. jag gick så klart inte på de jag skrattade med en pinsam stämma och sedan satta jag mig i sättet med blicken mot vägen. Sedan säger chaffisen att nu ska jag kloiiva av precis när jag står utanför bussen säger han att det går en till buss om ca.1 timme. Jag flinade och gick till själva "inbokningen" gick fört i ca.300m för att komma frm sedan var det en ganska lång kö som var där framme. När det var min tur berättar kvinnan i båsen att det är inställt för att det är för vågit precis som chaffisen i bussen hade sagt. Så nej, jag tänkte inte ge mig!

Jag ringde till Moa och sa att jag skulle kolla på någon annan väg dit för jag skulle bara dit! i värsta fall skulle jag hoppa i havet själv och simma till Gotland. Så jag kom på att 6st från mitt jobb och skulle åka till gotland och med den här båten. kanske skulle jag få skjus hem eller ialf varna dom att inte åka nå mer åt norr. Så My svarar och hon berättar att hon fått ett medelande från denna båt service att båten var inställd. Så hon och de andra 5st satt på bilden ner till kalmar påväg till oskarshamn för att ta Destination Gotland. Jag blev lite sur för att de fått ett medelande och inte jag men sedan vart jag glad att höra att Destination Gotland inte skulle gå fören kl.21. så jag hade några timmar kvar. En till familj står med mig nu på den lilla lilla busshållsplatsen framför oss är ett rött staket och bakom oss en väg med tom trafik. Vi sitter där på gräset i en timme och då har jag hunnit få kontakt med dom och kunnat få lite hjälp för att kunna åka till gotland. jag fick ett telefon nr till Destination Gotland och bokade genast den tid som My och de andra skulle ta kl 21 båten. jag har även lite pengar kvar och snart inge batteri på mobilen. kvinnan/mamman i familjen ringde till en massa också och kollade och hon hittade en båt som skulle gå kl.17 från byxelkrok nån 30min ifrån oss. Med samma buss som vi skulle ta ändå. kliver på bussen betalar 25kr. när vi kliver av för att åka båten från byxelkrok till oskarshamn frågar jag mamman om de tar kort. Men inte gjorde dom de hon säger även att det skulle kosta 150kr för mig. Jag kollar om jag har nå löst och hittar en 100lapp en 20lapp och en tia. Kvinnan/mamman tittar på mig och frågar om jag har råd. Jag tittar lite skrajen på väskan och tänker nu är det slut på allt resande jag är fast här i byxelkrok... Men ack jag kom på då att jag hade en 20lapp i inne fickan i väskan min och se där 150kr i cach!

Klev på den skramliga båten och bara önskade i stort att inget skulle hända medans jag åkte. i ca.2 timmar åkte jag i den läskiga båten, varje gång de guppade för mycket trodde jag att jag skulle spy. Men lyckades somna var så trött på allt resande och all hunger jag hade. Kom fram tillslut till Oskarshamn kommer fram till inbokningen. Jag hade min biljett på mobilen så det var bara att betala. tar fram mitt kort och allt gick bra jag gåt in till "båt terminalen" känner att hungern är väldigt jobbig och ser bakom mig att det fanns en automat. går fram och ser att man måste ha en tia jag kollar i väskan och plånboken och hittar några mynt MEN bara 7kronor.. Jag sätter mig ner igen på stolen vid bordet med ett par rese tidningar framför mig. Sedan ser jag My och de andra och de ser på bleckta,trötta hungriga jag och skrattar för allt jag varit med om. Sedan frågar de mig om jag ionte ska köpa nått ur automaten men förklarar då också att jag bara har 7kronor kvar. En snäll tjej från jobbet Frida ger mig en tia och jag skyndar mig till automaten trycker in tian och på knappen för kexchoklad. tar chokladen börjar nästan grina för så hungrig och glad var jag.  sedan blev kl21 och vi fick kliva på båten. direkt gick vi till sofforna och jag till restaurangen. jag tog en pyttipanna tallrik med ägg. när jag ska betala så självklart funkar inte mitt kort eftersom jag inte har VISA kort. så jag ber dom som jobbar att ställa undan min mat så jag kan springa och hämta kontanter. jag går till de andra och jag får åter igen pengar av Frida min räddare i nöd VÄRKLIGEN! så jag kommer tibaka och ger dom i kassan en 100lapp. så sedan vräker jag i mit maten jag berättar för de andra om min resa sedan spelar jag plump med Bomen,Sunken och David. tjejerna vilar och dricker vin. vi gick även ut på däck och såg de fina lamporna mot land mycket vackert. sedan vid 12 tiden så kom vi fram till Goltland det sissta pengarna på mob gick till att skicka till Moa att vi skulle "landa" om ca 10 min och att mina pengar va slut sen! 

Vi klev av Moa ringde och tillslut hittade vi varandra jag stod utanför nån ful gul skyllt med rött "hus" och hon hoppade ur bilen och vi kramaden (en liten snabbis) sedan var de bara att hoppa i bilen och berätta för dom där vad som hänr Anna,Moa och Petri fick höra på min fina dag!.... 

Moa berättade även om nån kohage mm som de vart med om eller.. deras sällskap asså släktingar. Ja så det var skönt att höra på några tabbar som dom vart med om åxå men jag tror ALDRIG ALDRIG att någon vart med om nå sånt här på bara en dag?! eller isfl berätta gärna! 

På Gotland hann vi göra ganska mycket ändå på ons morgon gick vi på stan i Visby och jag fick se på den långa muren. Mycket häftigt och Vackert är det på Gotland. Jag kom sedan på att jag måsta fråga Bult om han kunnde ta mitt pass på tor eftersom det blev som det blev med denna resa och som tur var tog han mitt pass.  Jag sov över där på tor också och planerade att jag skulle åka hem på fre, då jag skulle börja kl.21.30 så det borde jag hinna tänkte jag... men ....

På ons hände det nå hämskt två båtar krockade ju med varandra så på tor kväll när jag skulle ringa och boka en plats hem så kom man alltid till den roliga tele svararen. Du vet ( tack för att du ringt till oss på destination Gotland men vi kan inte ta bokningar eller annat just för tillfället,....bla bla blaaa...
den kvällen var även en mysig kväll tills kl.3,4 på natten då den blixtrade och regnade som bara den.. Kom blixtrar från olika håll tillslut vaknade alla och vi flyttade upp alla sakerna som var på marken upp på stolarna och bordet, för de höll på att bli översvämmning. Jag och Moa fick flyttta in till husvagnen. Den är då åxå gjord för en 4pers och vi blev 6st vi Jag,Moa,Maja och Anna sov i den "lilla" sängen Anna ficik ha föltterna uppe på "disk-bänken" hela kvällen stackarn.. Ja och inte nog med det jag fick skulden över allt oväde4r eftersom sjklart Kohtala inte vart med om nå sådant väder när de typ rest med husvagn i typ (20 år? ) eller nått. Ja jag kan ju bara säga att jag tror facktiskt att ja ha nån slags magisk magnetisk otur grej allt kommer på en å samma gång... A men vi somnade ialf. Ja ialf Jag Moa hon blev pigg och började spela harpan.... 



Fre den 24 Juli 2009

Ja dagen där på efter stormen gick vi upp tidigt så att jag skulle kunna boka en resa hem till Borgholm öland. Så vi åkte vid 11 tiden eller hur Moa?! ja ilaf kom vi till "terminalen" masser med folk för det första och när vi kom upp till "repan" så var de sj kö där åxå. Så jag fick ta en sån där kö lapp jag fick 220 och på den svarta tavlan med röda siffror var  räkningen på 135 typ så vi väntade och väntade typ i 30 min och på dom minuterna så gick 2pers. Vi försökte vara smarta och räknade ut hur lång tid det skulle ta för mig och typ vid 16 tiden kanske det skulle vara min tur. VI gick ialf till bilen och vi åkte och tankade sedan när det gått ca.15 min åker vi tibax medans så har vi ringt Åsa Moas mamma och hon fick kolla flyg något av en despiration om jga inte skulle kunna komma på någon båt.
Vi kom tibaka och siffrorna var nu på typ 190 så de hade gått fort ändå. vi väntade och väntade och väntade på min tur till slut när det var det så säger jag om jag kan få boka en resa till öland men sj klart så gick inte det för de tar inte emot bokningar nu. hmm men ändå står det på tex-remsan att man kan boka där utan att de sgt något elelr att de stod att de inte skulle funka.. VILKEN BESVIKNELSE.... OVÄNTAT??.. KNAPPAST....
Ja ialf så åkte vi ändå till flygplatsen som var strax brevid kanske 5min biltur. Kommer till flygplatsen får veta att det finns ett flyg till Växjö. Jag tog det direkt! men bara en sån där billig så om någon annan kommer och betalar biljetten för 1000 kr så skulle den personen få min plats och jag tibajka med mina pengar. Ialf fanns det bara 2platser kvar och vi fick hoppas och vänta i ca2h innan jag skulle få veta om jag kommer med eller ej. Vi åkte å åt Pizza medans de bjöd mig så SNÄLLT! sedan hann vi åka till "lunnelulla" ja jag kommer ej ihåg namnet sorry men iaölf så hittade jag min tur sten halsband så jag han köpa den och sedan åkte vi till flygplatsen.. Jag höll min genomskillninga sten med lite silver i och hoppades på att de va en lycko sten. Ja Moa och dom skratta men de va nog bra att ja köpte den för JAG KOM MED på flyget!!! en plats va kvar och det va min. Jag sa hej då och klev på planet.Kan säga så här (fyyy gröne va kusligt de va att åka det planet) 33pers får åka och nä fy kusligt trodde vi skulle kracha. kom ialf fram till växjö flygplats väntade på en buss i ca:1h kom på den åkte till centrum köpte en tåg biljett väntade 30min tills tåget från växjö till kalmar från kalmar väntade jag i ca.1h på bussen till borgholm. Kom hem vid 20tiden på kvällen. Men fick ändå ledigt och tack för det! tog istl en cider och dansade med några från personalen. :P..

Ja vilken resa vilken resa säger jag bara. Så om ni ser en förvirrad blondin med tungt bagage prater norrländska så då har ni gissat RÄTT! :P

Hade <3


 


RSS 2.0