Soleen är frammeee!!

Hejsan!

Oj oj ja vad jag har vart med om mycket nu vet inte riktigt vart jag ska börja ... som VANLIGT!.....
 

Typ en vecka har gått sen jag var borta i kohtalas sommar stuga och det har hänt mycket nu också!
Jag har skrivit för fullt i mitt manus och loggbok!
Ja Jag har även bestämt mig att vara glad nu och lycklig för allt och inget! det är bara lite kvar nu till skolans slut och jag vill värkligen njuta av det!
Så igår tis den 28 var jag på skolan
Viki var där och snuff vi pratade och myste på sedan skulle snuff ha ensambel på em och jag skulle gå på lunchrasten med MOA till COOREN träna mage och rygg ÄNTLIGEN kom vi iväg är typ 5mån sedan vi var där senast.. inte bra!! så vi försöker nu hinna ikapp och få en tvättbräda/strand mage 2009??? ha ha..

ja efter det hade Moa bild så då gick jag upp på rummet där Viki var och vi skulle fixa vårt Pa men vad giorde vi..INGENTING.... var så uttpumpad av cooren och anars så vi bara hängde på stolarna och latade oss..typ jag till Viki

-Viki vad gör du?
-Va?
-VAd gör du?
-Inget em kollar lite på facebook.!
-Jaha...
(en tyst tystnad lääänge)
-Viki vad ska du göra?
-hm va?
-mm med Pa´t?
-Vet inte jag ska skriva loggboken!
-jaha ok!

(båda gör inget)

-åå vad jag är trött oj ooj!
-mm jag med!
(jag nåni får en IDE)

-jag har en ide.. Nu Viki ska vi inte sitta här och ha tråkigt kom så gör vi nå kul!
-jaha vad då?
-Vi går och knäpper kort i witebox och fuler oss!
-Jaa ja det gör vi!
-mm kom då!
-mmm vänta ska bara!
-Nä kom nu..Hihi..!

(vi eller jag hoppar och får med henne att gå enr till witebox) ..he he he...

Snuff ringer sedan och säger att det inte blev ensambel så vi fick med henne åxå till att bli fotograferad!
och så här blev bilderna!
bara NJUT!!

jag och snuff!!


jag och VIKI galningar!

jag



Viki har du glömt att drika bubbel vatten vi måste fixa skärpan på dig! ha ha ha

 LOVE!!


Snuff jag och Viki fular oss :p




PÅ Em. gick jag och Moa på stan och fixade Bh till våra klänningar men som sen visade sig att dom var för små...inte så kul.. det var såna här bh-ar som man klistrar fast utan band.. aa det gick ialf inge bra med dom.. köpte hårfärg blondering för att ta bort den rfula utväxten! 
Ja vandrade helt änkelt! och myste på.. 


Den 11 lördag

Dena fina sorliga dag åkte jag till Kohtalas sommar stuga och sov över där!
 Såå himmla mysigt och typiskt som en sommar stuga ska vara och lukta! :P
Moas hela familj var där och syskonens respektive! ja utom jag då eller (ha ha) jag blev Moas ;)..

JA nä vi solade,pratade hoppade på stenar doppade händerna i vattnet. Bastade, såg på en japansk serie=ÄR JÄTTE BRA!!! Måste se om den skrattade jätte mycket... Såg även transformers med alla i det lilla mysiga vardagsrummet/matrummet!

Ja och här igen myser man på när man är bland en härlig familj! ja man kan bara sitta och titta på vad alla gör och bara njuta.. Så himmla familje liv på visa saker aa nä var jätte trevligt och titta och höra! det var ialf kul rolligt att jag fick följa med!

på morgonen åxå ahde anna även flyttat från bäddsoffan till ett litet sovrum och lagt sig där bara för att jag (hehe) råkade snarka för högt..(rorry ANNA)(MAJA) he he... Men Sedan fick jag veta att Moas pappa också snarkar så man kan säga att vi typ tävlade den kvällen om vem som (snarkade högt?).... ha ha aa det var roligt det! 
 
Nu måste man ju typ göra nå skoj tibax! men vad hmmmm......


Den 10 fredag

åkte jag och mamma upp till hudik (jag övningskörde) så om ni såg en galning med volvå på e4 den 10 fredag så var det JAG! :p
ialf vi åkte dit för att Jessica och Rickard flyttade ihop då så självklart kom jag och mamma och hjälpte MAX var också där så man fick träffa gull-ungen åxå ett tag.. Jag gick promenad med honom runt sidsjön/romantik-stigen. Ja var mycket trevligt för det kom joggande killar utan tröja TYP hela tiden ( ha ha ha ha).... MAX somnade till slut och jag hjälpte sedan till och bar upp möbler mm..!

 


happ nytt schema ny dag!

ja skolan började ganska bra! vi hade arl och nut konst på mån och det var helt OK för jag var så glad att träffa alla!!
Jag gick även till frida Sv läraren och fick veta vad jag fick på Svb nationella muntligt och det var VG+ mycket lyckad dag tycker jag!
Ja sedan gick jag till trafik skolan och frågade när man fick ta halkbana och teoriprov för nu ska det bara bli av med körkortet! så jag gick dit och den 4maj ska jag ha läst på och fixat teorin ganksa bra för den 4 sak dom ringa och fråga hur det går och det blir lite som en press villket jag behöver! :P

Så denna vecka har jag bara läst och läst i körkorts-boken!
håll tummarna nu då! :P









PÅSKLOVET!

PÅ påsklovet var jag mest hos Natta i GNARP! ja jag blev tillslut en del av familjen tror jag, snacka om att man njöt över att vara i en familj och ett hus på landet! ( ha ha ha).... Nattas mamma och hennes man Thomas och systrar Linn och Sofie och Linns Kille Emil var där också så det var fullt hus!
 
Ja man får en sådan härlig kännsla det var såå mysigt.. Och det vi giorde på dagarna var att vi gick på promenad(runt gnarp) em hälsade på Nattas släktingar (farfar,pappa och moster/kusin) och spelade bräd-spel såg på medecinmannen en svensk serie aa det var en riktig härlig vecka må jag säga!!


 

NY DAG NYA TAG!

Tjohopp!

Mycket har hänt IGEN!! ovanligt att jag är så sen nu för tiden på att skriva eller hur....... Ialf så ska jag börja där jag slutade men det börjar längst ner och sedan här uppe är vad jag gjort idag! Fattar va ja menar hihi??



ååå...ååå äe så leee på allt nu har suttit här och skivit allt jag gjort på lovet och sen ,sen när jag är klar nä då försvinner allt typ utom 11april såå himmla typiskt.. aa när nu årkar jag inte mer nu går jag och lägger mig!! skriver mer sen när jag har tålamod!!

Här är ialf en bild på mig och Viccy en rolig för det ser ut som om jag inte har nå vänster övre tänder!!!



tand borta??













Lör den 11 April

Mamma och jag åkte till min Mormor och morfar där syrrorna var och min morbror och hans familj! Hade det jätte trevligt och mysigt!
 Som vanligt blev man rund som en boll hos dom men det är en tradition nu att man äter upp sig hos dom! :P.
Sedan fick även Natta med mig att Gå ut med henne på krogen i Hudik! så jag hade packat iförtid för vi hade pratat om det att jag skulle gå ut plus att Mimmi-Caroline också skulle ut så då blev det perfa! 
 
SÅ jag och syrran åkte lite tidigare för att förbereda tills folket skulle komma. MImmi och hennes klasskompisar skulle komma och ff hos henne. Det var kul och se dem alla fast jag inte har så bra koll på villka alla är men ändå! :P.

Hanna kännde jag igen mäst Den blonda gulliga tjejen! Fick även hjälpa henne med att platta håret! så vi pratade lite mé det var trevligt!
 Ja ialf så kom Natta sen och det var typ ett UNDER att hon kom jag bara hoppade på ´na och kramade hängde rent ut sakt på henne! Fatta vi hade int träffats på ca:2månader SKANDAL!!!

Ja ialf vi satte oss på syrrans säng och gick igenom allt vi hade gjort och det som hade hänt.. typiskt mej och Natta eller ...Tjejer i helt!!
 Vi gick sedan till krogen i för väg för att komma in gratis och få stämpel och att vi sedan skulle gå hem till syrran och festa lit mer. Men vi komma lite för tidigt vi kom dit vid 10 tiden och vid 11 skulle man få stämpel så ja hm.. vi gick där bland typ 5pers så vi årkade int vänta vi gick till syrran (och påminner då om att vi hade bet. in våra jackor!
Vi sprang hem till syrran).. Kvällen fortsatte med att NAtta och Jag Tog över dansgolvet LUGNT! och sedan helt från intet ser jag en snygging ialf så står det de på min mob som jag hade skickat till Moa.. Och det hämska är att jag inte MINS att jag skrivigt det!... he he.. ja e man kasnke ska ta å skärpa sig?? läskigt med luckor! skrev typ till Mosan (......träffat en snygg blond snygg kille.....) hade även skickat ett sms till Viccy som var i Italien (...är på krogen hur är de med dig hoppas allt är bra, med mig är det bra... kramar och SURRAR Nåni) ja shit va man skriver då rå men de tyckte ialf att de va lite kul tur de och tur att mab int skrev nå annat!...











Lov denna sköna Påsk LOV är välkommen!

Fredag den 10/4 2009 KL:21.08


Igår tor var jag, Moa,Anna och Maja på bio vi såg fast and furious skit bra var den och även att en låt från "dong bang shin ki " var med i filmen rising sun.. ha ha vi alla hoppade och gjorde lite dans moves i bio stolarna. Var sjukt kul! Hela filmen var bra och det var sjukt kul att se den med systrarna Kohtala! Måste gör det fler gg! Sedan efter bion åkte vi hem till Kohtala och vi rängde även Erika om hon vela vara med oss och det vela hon! hihi.. vi gick till konsum och köpte lite gott! jag och Moa köpte frukt att äta + jag hade glas till min frukt! vi kom hem till dom och vi började genast att prata om asiatisk musik mm. Men jag fick även lite info om Moas nya "fan fiction" som är nu på SVENSKA!!! Såå alla börja läsa!! den var så bra ja jag skrattade och skrattade för jag kände igen så mycket !visserligen så var det inte så att de kanske var nått man skrattade för nå rolligt så men det vara en sån typisk grej i texten som fick mig att bara gilla DET! JA Moa hon är bra på att skriva den saken är klar! Jag tror och jag hoppas på henne att hon kommer att gå långt i det kreativa skivandet! ABSOLUT!!!!  
JA så efter det så pratatde vi lite till och lite till och sedan satte vi oss inne i vardagsrummet och började se bloppers på youtube! När Björn Gustavsson uppträdde på melodifestivalen förra året. Asså den killen kan aldrig bli glömd! ja så vi skrattade och hede det när vi såg scener från 2008 melodifestival. sedan några andra åxå!
Ja och sedan tog vi fram den absolut vi pratat om vi måste se när vi ska träffas och ÄNTLIGEN såg vi den.. Inchaert elelr nått hette den mycket bra och rollig men tråkigt nog var jag så dödds trött att jag knappt hängde med.. men tvingade värkligen min trötthet att vara vaken!

Fredag morgon eller efter lunch klädde jag Moa och Maja upp oss för att göra fina bilder utomhus! Jag fick låna ett par bruna strumpbyxor, en klänning och klack skor av MOsan,... vi sminskade oss och gick sedan ut och det var så toppen dag för att fotta eftersom att det var en sån sorlig dag!!! ha ha

jag Fängelse??



Ja sorgligt att Teatern är slut nu fast ändå skönt! Min mamma och hennes kille kom och såg mig och sedan kom mina två uinderbara systrar Jessica och Mimmi-Carolie. Men även Anna och Erika kom och såg villket var jätte kul och rolligt!
Jag är dock trött och sliten har fortfarande problem med magen och nu även med tungan har fått Afte igen sååå typiskt så de sissta "performens" vi hade kunde jag knappt tala ut ordäntligt eftersom att tungan var så uppsväld och bedövad!! aa men det blev lite rolligt ibland när jag pratade min monolog å sådär!

Även fast vi haft det stressigt och tjatit med allt så kom vi närmre varan på teatern och med musikarna vilket var mycket KUL! jag trodde t.ex aldrig att jag och Snuff skulle kunna ha så kul med varan lika så Viccy och Sandra! nä aldrig!
Jag känner även att Viccy och jag inte är så olika varandra vi är facktiskt ganska lika på många saker. Villket är häftigt och kul!
Hon och Snuff har även sovit hos mig a nästan en hel vecka ialf Viccy!  haft så kul med dom men hoppas bara inte det fina vi har försvinner när man ska ha nya lektioner och annat för sig!

När det var 1 April så bestämde jag, Viccy och SNuff oss för att göra nå kul och muntra upp alla på teatern i den jobbiga stressen. så Vi gick till skämt affären och köpte 2st cigg som man int kunnde tända på och ett "present" paket med rött inslag där när man öppnar så hoppar det upp 3st bollar (mycket kul) och sedan köpte vi en bajskrov.

Ja så det vi gjort med de rolliga grejerna var att vi gick till Gunilla vår teater lärare med den fina röda presenten och sa att det var till henne.
- Gunilla här, varsogod
- Nä men flickor inte behöver ni väl ge mig nått?!
- Jo då öppna nu och se vad det är!!
- åå men åå vad gulliga ni är då!
-mm, öppna nu!
- Oj Hjälp nämen tjejer ( ha ha) nu var ni busiga!!!
- Ha ha ha ha Aaaaa  April April vi kan lura dig vart vi vill!!

JA det var en bra start på skämt dagen sedan var det ju så att jag och Viccy hade uppgiften att städa toan under våra dagar på stads huset så då hade vi ett perfäkt tillfälle att ta FRAM bajs- korven!
- åååå fyy, Gunilla jag tänker ALDRIG städa toan IDAG!!.....
- Va vad är det som har hänt???
- Nä fy, jag vet att vi har uppgift att städa toan men nä jag klarar inte av det eller Viccy!
- Men vad är det nu då som hänt!
(hon går till toan med de andra lärarna som är , Jeff, Tomas och Sussan)
-ÅÅåå titta Gunilla
- Nämen flickor
- ha ha April april!!!....

 Ha ha det var det bästa grejen på hela dagen! Vi gjorde även ett försök dagen efter med Bajs-korven och en i klassen gick på det och hon slängde i soporna med papper runt om den. Hon gick på det! ) ha ha) Jag och Viccy berättade för musikarna att vi haft en bajs-korv utan för toan och den är slängd i soprona.. Jag och Viccy "måste bara se den" så vi går till sop-påsen och Magda går genast på att det är en riktig!! ha ha ja hon var hel "öpprörd" eller hur man ska säga det1 aa tialf så fick vi dit henne hon gick på det och några till!
( ha ha hoho hihi)

Sedan på em så lurade jag och Viccy Gunilla på en fejk cigg det var åxå kul!
dagen efter lurade Viccy även Snuff som vart med och köpt dom.. Ha ha Snuff tok bruden!!

Ja så ni ser vi livade upp lite stämmingen och fick bort lite spänning mitt i stesset!!

Var åxå kul att vi var på första framsidan på dagbaldet!
och med färg och att vi fick en 3 a av dom! var så kul!!






RSS 2.0