SOMMAR LOV!

Hejsan!

något bra TIPS på att minska sin midja  till 19cm på bara att äta rätt och röra sig lite om dagen. 

Jag började med en annan kost när jag började jobba hos min pappa på hans hotell och restaurang. för det är ju så om man jobbar innom den goda maten så blir det lätt att man blir större och ofta att man stress äter man för att hinna jobba vidare.
 

Men då bestämde jag mig att det skulle bli antingen eller så den 16 juni tog jag fram en tråd och tog den runt min midja och klippte av den precis tills den nått till den andra änden på min mage.


Den 17 juni åt jag till frukost gröt med havre sedan ett glas vatten och ett hårdbrö för tuggmotståndets skull. Sedan till lunchen blev det lök soppa vanlig gul lök kokt och ett glas vatten och ett hårdbrö jag tuggar även nogrannare och försöker få bort stressen på vad som ska göras under mina luncher. Till kvällsmat åt jag sallad med kokt kyckling för det ska hellst inte vara nå smör som när man steker för det mästa och det åt jag innan klocken blev 18 på kvällen. Sedan tog jag en bannan vid 21 tiden och ett glas vatten för att få bort den hungriga och sugna efter nått sött. 

Den 18 blev det lika till frukost gröt hårdbröd och vatten. Lunchen blev till fetaostsallad vatten och hårdbröd och kvällsmaten blev fil med jordghubb och bannan och ett glas vatten. Gick även en 30,60 min promenad.  

Den 22juni bara efter 5 dagar kollar jag med min mätning med snörret och det är för stort jag gick ner 5cm alltså 5cm på 5 dagar 1cm per dag inte klokt!!!

Nu börjar jag äntligen känna mig piggare och lättare jag vill ut och gå/jogga efter jobbet och göra sitt upps på kvällen före duchen.

Den 25 började det att gå undan jag hade då minskat till 15cm, på tre dagar efter den 22 hade jag minskat 10cm. jag sprang upp till mitt rum och povade mina tajta jeans och de satt perfekt lite slö blev dom vid rumpan.

Den 27 kollade jag igen 2 dagar efter den 25 och jag kom ner till 19cm!
Jag åkte även hem den dagen och gick drekt på affärer och provade vad jag kunnde ha för slags storlekar. Jag hade för några månader sedan tröjor som var L,M men nu har jag M,S kan på vissa inte ha M men de sitter bra dom med. Byxorna har vel inte ändrats så mycket de blir som sagt slöare på rumpan men de sitter inte lika åt på magen så att den sticker ut och det är jätte skönt. 
Jag vägde mig även och har bara då blivit lättare på 1kg och blev förvånad men förstod sen att allt "fett" har sjunkigt ner och att mitt "fett" har blivit till muskler.   


Försöker att inte komma till min onyttiga vardag när jag varit så duktig men har bestämt mig att 1 gång per mån ska jag få äta nått onyttigt om det också inte finns nå annat runt om kring mig. 
 Har även förr haft en orolig mage men inte nu längre och har en frächare hy. 

Så alla mina goda vänner som vill må bättre och kanske vill minska sin midja och få lite höfter gör som mig du blir inte så m,ycket lättare men mår bättre! ;)....



Ha det Gött men ät inte på för SÖTT!!! 


KRAMAR//Antonia

RSS 2.0