Hej hoppsan!

Hejsan ja tråkigt nog nu så ha ja inget internet sånblir mycket förseningar med att skriva va som händer i mitt liv!

Just nu sitter ja inne i Moas kök vid en bärbar datoroch Moa i vardagsrummet! jag ha sovit över här! igår  va ja Anna,Moa och Maja på bio vi såg natt på museeumet 2 den va skit bra rolig skönt att gå å titta på sånt man bara skrattar åt och slipper anstränga sig. Även åxå att Moa och Anna va söta nog å bjuda mig så TACK igen tjejer! 

Annars igår tor hade ja såå ååå tråkigt hemma å då när bja hade som tråkigast ringde den bästa tjejen ja känner Moa och räddade mjig frånh mitt fängelse :P...

skriver tokigt nu för i tis fixade ja naglarna de e till balen:P 

imorrn e de fresten bal längtar såå ååå men vi hörs nu ska ja va social me Mosan puss kram!

Sooommmmaaar!

Hejsan shit va dagarna går fort nu heeelt sjuk! men man hinner me rolliga grejer åxå!

Ialf ha jag vart mycket hos min Syster Jessica och Rickard men har även hunni hälsa på Mormor och morfar och min syster Mimmi och Markus!

Mimmi fick mig att vela gå ut på tor kväll på bockarna hon sa att de skulle komma skiit mycke folk fö att de va gratais inträde, jo säkert när vi komma dit fanns de knappt någon kotte. ha ha men de va skoj ändå!

Em ja ha även fixat en frisyr nu ti balen å den kommer bli sååå åå läcker!

jag ha åxå vart hemma å hjälpt mamma och stefan med deras flytt till min gammla lght! var ganska slitet lyfta säng å, bort, tvättmaskin åsånt men kul åxå :p

Jag åkte ti Moa på fre åkte ja åxå ti Moa och vi trääfffadeeees ÄNTLIGEN! Fatta de va skiit länge sen vi sågs så nu var de äntligen dags! hihi ja kramade henne å Anna å Maja aa nä de e så mysigt att vara hos  Moa och dom! 

Moa fick även se mig på riktigt i min nya stil eller aa min piercing och långa hår :p så vi fick kicken av att knäppa lite fina natur fotton. :P. de va så kul och mysigt vi gick typ runt deras lght vid travet och Moa berättade om en massa grejer hon ha vart med om sen hon va liten. De va skit kul å höra. 

några av bilderna!!
fg







Ja på lör när jag kom hem från Moa han ja frächa ti mig lite å sedan ringde Viki å frågade om ja skulle komma på christoffers fest hennes killes, ja kännde inte så på att festa men  å andra sidan hade ja ju låvat henne att träffa na denna vecka å dag så jag kännde lite skuld om ja inte skulle åka å träffa na. så ja fixade till mig å sedan packade ja in
lite cider i min väska de ända problemet va hu ja skulle ta mig dit utan pengar på kortet och pengar på busskortet, så vi kom överänns om att om ja inte kom in i bussen så skulle Viki komma på nå! ja så jag klädde på mig å skyndade mig ti Navet... gick och tänkte hela tiden hu ja i hela friden skulle kunna koma på bussen utan pengar..hmmmm...

Men he he så här gick de till! 

-Jag
       Hej em du det här med buss korten em.. lixåm jag tror att ja ligger i minus med mitt kort, men kan man inte få mer minus och betala imorgon?

- buss gubben
                     ne aså du kan om du har lite pengar kvar!

-Jag
      Ja ok, men  kan vi prova då?

-Buss gubben
          Ja det kan vi!

(Lyser rött)

-Jag
    Jaha, nähe.. åå men kan ja inte betala 50kr då?

-Buss gubben
               Nä de har stängt nu.
-jag
     ja,ha hmm..(tittar med en lite lessen min)

-Buss gubben
                     Ja men kliv på då!

-Jag
      Tusen tack! 

hihi jätte snällt va de kjan ja ju låva! aa ialf så gick kvällen bra jag kom till christoffer m,en gick så klart fel väg innan ja kom ti han Viki fick möta mig. ha ha..

Ja jag han sjunga kareoke,spela basket med några killar från festen å mindre typ 12 åringar, dansa kolla på Viki och Snuff blöta ner sig i christoffers badkar elelr bubbel-pol! 
ja ha skoj helt änkelt!
Sov även övder där Viki, jag och snuff, em. markus och Mike.
vi var 6st i christoffers sov rum ganska litet och skapligt varmt å kvaft!

aa så på sön morgon fick ja skjus av min mormor och syster Jessica till Mamma och Stefan för att städa ur lght! 
Var lite bakis ont i huvudet och hungrig! men inte så mycket..
Eller hungrig va ja JÄTTE mycket! så nä ja kom hem bytte ja kläder åt mackor och sedan gick ja hem ti Mamma. Jag började genast städa spisen.. och shit va de e svårt att få den ren. fört då fick man vänta tills spisen hade blivit 50 grader varmt å sedan stänga av den. jag hade Häxan sprayen och sprayade inne i ungnen fick vänta yttligare minuter. 
under tiden fick ja tvätta skåp och spis plattor! 
ja vart även bjuden på kina buffé gott va de! sedan blev de mer i köket och fönster skura golv, dammsuga, sopa, damma, bära grejer aa det tog hela eftermiddan att städa ur lght. Så nu ÄNTLIGEN är man klar med det! men snart blir det min lght som ska städas ur den ja bor i nu.. åå man bli aldrig klar!!!!

ja ja å nu Mån sitter jag här i datasalen mellan bildsalen å black box med Raz, Moa, Erika och Anna vi alla gör lite olika Moa och Raz ser på Jonas tv serien om de tre killarna som sjunger. Erika gör nå pappersarbete och Anna hm Anna va gör du? startar nu om sin bärbara dator :p..

ja så, så ligger det till..

Ikväll blir de trevligt ja å tjejerna ska gå på BIO se på änglar å demoner såå kul!!! ses sen!
 


puss och kram  <3<3<3

Härliga dag!

Hejsan idag ha jag vart kvar hos Jessica,Rickard och Max vi har myst på fast Rickard e sjuk så de e lite tråkigt för han.. Max är pigg och springer överallt hinner inte med vad han gör riktigt!

senare i dag få fixade jag min hårförlängning och det blev skiit bra! det ända jag ska göra sen är att fixa klippa till så att de inte ser så själv gjort ut om ni förstår va ja menar!
Em idag ha ja även vart hos min frisöf salong ingrid pappas moster och ha nu bestämt hu min bal frisyr kommer att bli och den kommer bli as coool! vänta å se bara!! hihi!




jag
Ja Natta ringde åxå och va här i hudik en sväng och skulle sedan hem igen, ja skulle igentligen följt med men det var så mycket ändå här hemme så det funkade inte tråkigt nog! Men jag hoppas vi hinner ses innan hon åker utomlands!

Sedan bara fö någon timme sedan ringde Marcus L om Ölands sommar jobbet, och ja jag tror att det blir Öland för mig i sommar! ska bli såå kul! ser så mycket fram emot det!

ja men annars ha ja inte gjort s¨å mycket idag imorgon blir de till å träffa Mimmi ÄNTLIGEN en liten mys dag med henne!



Ha de så bra!! puss å kram!

Upp i de blå!

Hejsan i sön va jag och tog hål i näsan så nu på höger sida ha ja en liten bling bling! hihi... Mamma vartr  ganska sur och sa genast att ja skulle ta av den men he he ja e 18 hon kan ej gö nått..hihihi.....ja hål i näsan
 

senare på söndagen åkte jag till hudik till syrorna för att sedan åka tidigt på morgonen till stockholm på audition på sundbybergs folkhögskola. Vi hade en trevlig bil-resa. När jag kom fram til skolan höll vi på i ca:4 h ,med olika uppgifter det var skoj men nervöt och nå aldeles nytt men de är åxå en skön känsla när det blir så lixåm fjärilar i magen!

Resan dit gick bra och hem! 

Idag tisdag morgon åkte jag buss till skolan från hudik träffade även Gill kul å prata lit me han. Sedan åkte ja stadsbussen upp till skolan å träffade på Erika så vi pratade under resan! Kom upp på skolan fixade lite de sissta med redovisningen om mitt manus! em träffade även Ia och jag skulle hjäla henne med att dansa hennes modärna dans och hipphopp.  det var skit kul och intressant det Ia berättade om hennes prosess.

Sedan blevd et jag det var kul och ha redovisningen. em mycket kännslor åså men det va ju meningen!
gjorde så gott ja kunde ialf!

sedan gick ja hem och då ringde Jejje/Jessica och undra om ja kunna komma tibax ti hudik och vips så klev ja på ett tåg 1 timme efter. på tåget ringde även min Älskade Natta och vill träffa henne snart saknar henne och vill bara mysa å prata en massa skojigt! em kom ti hudik träffa syrran och MAxen den älskade plutten!! :P
Maxi paxi coool
SÅ nu sitter ja här hos Jesica och Rickard och lilla Max och har de trevligt!

Hej hopp socker Topp!

Hejsan! ja fy vad tråkigt de e å städa näää fy... ialf ha ja get upp att göra det och satt mig vid datorn igen! ja så nu hittade ja en massa bilder från olika hendelser denna vecka så hä kommer dom :p.


Jag,Viki,Sandra,Snuff och 3andra som ja int komemr ihåg namnen på SORRY :/.. fin bild ialf!

student


Måstade bara ta bilden från Cajsa för jag tycker att den va så härlig på oss.. :P

ja å cajsa


JAg och Hilda ha klätt ut oss för att hjälpa Ia till hennes Pa vi är makten de spelas som modärn-dans
Klassen foto grafering på G :pmaskerad makten

klassen examen

Glad glad!

Hejsan!

åå igår ons var jag och Moa på Bio vi  visste int först va vi skulle se men sen bestämmde vi oss att se på wolverine, den va skiit bra! skratta och bara njöt av alla action filmningar och repliker! 
Vi fick även en ganska bra plats i salongen typ i mitten av mitten och aldeles sjäv i hela raden, men det dummaste var att precis när filmen började så kom två st killar och självklart så hadde de sina nr precis vid Moa och de kunnde inte helller lixåm flytta sig en fotölj bort nä så Moa fick flytta alla sina grejeer som hon hade på golvet och "stolen" "hennes jacka" ha ha fast det inte var det när hon tog den hördes det en röst av en tjej..

- Hallå det där är min JACKA!
-OJ men förlåt! (sa Moa)

Var ganska kul å se på! ha ha ha!!

aa sedan när vi sitter å ser på filmen så kom de vissa rolliga avsnitt och vem skrattar inte högst om det inte e jag och killarna så Moa sitter emellan 2st som skrattar skiiit fult! hon till och med sa det till mig att ja gör de.. huhu :/..:P....

aja sedan så när vi går hem möter vi även Erika ,"assad" och Anna de kom upp en sväng till min nya lya och de tyckte de inte var så tokig lght! Anna kännde även att de var svårt att åka hem kl va ju typ 11.30 eller nå mins int. men Så hon och MOa sov över och vi började se en skiiit bra film som Moa hade tatt me sig..

EN RIDDARES HISTORIA! den va skiit bra och  paul bettany  var även med så då var de lixåm en sjklarhet att filmen va bra! elelr hu MOA! hihi.. Nä men han speler värkligen skiit bra jätte duktig skådis måste ja säga! och drar replikerna såå åå klockrent!! ha ha..
JA filmen var skiit bra och de va som vanligt ja som va vacken å Anna och Moa den tröttisen somnade. ha ha..

JA å ett plus jag snarkade inte i natt när Anna sov över yeeey!!

Idag tor vaknade jag vid 9tiden Anna åkte hem för att sova vidare och sedan komma å se på klassikern som vi hade idag! så jag kunnde inte somna om så Moa vaknade åxå å vi tog på cinderella story som är så söt och fin film! Moa somnade igen eller tog en liten nap! sedan vid 10 så var vi på klädda och sett klart på filmen vi gick till skämt affären köpte vatten balonger och sedan gick vi till lekplaneten å köpte 2 vatten pistoler! Vi gick även UPP TILL SKOLAN! fatta va man ha en dålig kondis eller vad! JA vi stannade 2gg på vägen upp. Och sedan började vi fylla i balongerna med vatten och sminkade oss!


Ni får se bilderna om nån dag hu fina vi blev! hihi!!


JA ¨så nu sitter ja här igen i min gammla lght bland damm och sopor! ska även ta tag i ett ryck nu och börja städa här för ti helgen börjar Mamma och Stefan fixa in grejer här till då de ska bo här!

aja så ses


kramisar NONII!!

<3<3<3


TRIVS MED ALLT!!

Hejsan!

Ååå är så lycklig nu för tiden vet inte vad det är eller jo förra veckan fixade jag matte A fatta vad skööönt! jag har hållt på med denna elendiga matte ända sedan 1:ring. och nu är det ÄNTLIGEN klart! ja så här var samtalet mellan mig och min älskade matte lärare Laila..

(jag nonii skriver in de sissta som behövs på papperet)

Laila- Så nu var vi klar!

Nonii- Va vadå klar?

Laila - Ja med matten!

Nonii- VA klar klar?? (chokad)

Laila- Japp, Du har fixat det Antonia

Nonii- VA, JA jag har gjort klart matten!

Laila- ja grattis!

Nonii- ååå Laila jag är klar! (kramar Laila hårt och börjar grina)

Nonii- Tack, tack så mycket du har varit bäst!

Laila- du ha vart så duktig Antonia!

(de kramas och gråter, sedan kommer Ellen och Josefine andra lärare)

E/J- Grattis Antonia (kramar mig)

Nonii- Tack, tack!!

Ja åså fortsatte de typ med grina och skratta!!!!

sedan ha ja även fixat SV:an och jag fick Ett G där men på muntligt ha ja fått MVG och VGplus! så det har varit jätte kul! Plus att alla är så underbart snäll med mig Viki,Snuff,Moa,Natta, resten av tjejligan.. Familjen lärarna!

Det som även har vart stort är att jag har flyttat 2vån upp till en mycket mindre lght. Men mysig! det tokiga är att jag har ingen dator.. Men då undrar ni hur ja då kan skriva hemma hos mig ... JO jag har fått låna en av skolans dator speciellt till mitt PA. Som jag även skriver för fullt i nu på kvällarna så att den bli klar på tis den 19 maj. 

Den 18 maj mån ska jag fresten åxå åka till stckholm å gå på en audition på Sundbybergs folkhögskola med mina systrar förhoppnings vis med Mimmi åxå så de inte bara bli jag och Jejje men det är kul det åxå! och snällt framför allt att de kan ge stöd och skjusa mig dit!!

I helgen så grattade vi även Mimmi hon fick ett presentkort som var att hon skulle hoppa fallskärm på 3000km på 35sek och gissa va hon gjorde hon ringde genast efter hon fick kupongen. Det var som sammanlagt som var med och betalade hennes present var typ ca:20 pers mycket kul och Jag och Jessica är mycket tacksamma för det!

Det var ett litet jobb att få alla att vara med och få till ihop alla pengar till presenten MEN vi fixade det! det var även jag som kom på det rolliga med att hoppa fallskärm från början bara så att ni vet det.. (drygar mig)......

ja så Mimmi ringde direkt till dom som har de här hoppet då så hon kommer sen till alla oss oc h berättar att hon ska hoppa imorrn altså på sön! så ja hon hoppade på söndagen på 3000km upp och föll i ca:35sek! var såå häftigt att se men var nog mycket coolare att hoppa!!

På lördagen även så sov jag över i hudik och vi systrar såg på video filmer på oss sen vi var små altså från då mmm oc h pappa gifte sig till Jessica föddes. Mimmi,jag till då mimmi fyllde 10år .. Då vi var på gran canaria mm...Det var jätte mysigt att se filmerna speci tisammans med tjejerna!! och Marcus som fick titta med åxå! Ha ha ha...

HAr även idag den 13 maj haft skolfotto de va skoj alla var så vackra och stiliga man känner värkligen att snart är det slut! :(.. men det var mysigt åxå!! 


Förra året en härlig bild!

ha tyvärr inga bilder men det kommer antagligen senare!

Just nu sitter jag och väntar på Mosan fö vi ska gå på Bio och bara mysa på!!

så hade!
 
å var lyckliga!

RSS 2.0