Onsdagen den 28 Januari 2009

Hejsan allahopa!

Idag har det varrit en lugnd sag på skolan inte nå ansträngande! Som ni märker ha ja musik på min bogg och de är tack vara Moa! Tack MOSAN!!!

JA så nu har ja fixat en text till den första låten åxå och den kommer så klart från filmen Twilitht vad annars!
så passa på å sjung medans låten går!

I'll seek you out,
Flay you alive
One more word and you won't survive
And I'm not scared of your stolen power
I see right through you any hour

I won't soothe your pain
I won't ease your strain
You'll be waiting in vain
I got nothing for you to gain

I'm taking it slow
Feeding my flame
Shuffling the cards of your game
And just in time
In the right place
Suddenly I will play my ace

I won't soothe your pain
I won't ease your strain
You'll be waiting in vain
I got nothing for you to gain

Eyes on fire
Your spine is ablaze
Felling any foe with my gaze

And just in time
In the right place
Steadily emerging with grace

Felling any foe with my gaze
Steadily emerging with grace
Felling any foe with my gaze
Steadily emerging with grace


JA vi hörs nå senare ska åka å handla mat till hushållet ses sen!!!

Hej!

Tjoho!

Tis den 27 jan
KL.22.20
 Ha nyss gjort klart körkortstestet på stenstans trafikskola. Gick sådär måste värkligen plugga om jag vill få körkortet och hälst innan sommarn. jA FICK ÄNDAST 44 av 70 så japp nu e de dags att slå till med hårdhanskarna och bara plugga på!!


Körkort apa

Idag på skolan gick ja på dom vanliga lektionerna men på lunchen gick ja till musik huset och där spelade ja lite på piano och sedan kom Siri in min gammla gammla klasskompis från typ 3:an elle nått. aa ialf så började vi spela sedan tog hon fram gitarren å började lira med den och hon e skiit duktig!
Hon var lite nervös åxå för att hon skulle spela in en skiva till en folkhögskola en slags audition. Teddy skulle åxå göra de och hjälpa lite henne så det var jätte kul å höra deras låtar och tralla med :P.
JA jag försökte ju även spla på pianot he he ja man blev ganska sämst när dom kom och tog fram sin talang med instrument! så ja vad gjorde jag om jag inte tog fram min röst och sjöng hihi:P

Sedan gick ja till rummet och såg på mob att Moa hade skrivit till mig, om att hon var på skolan ÄNTLIGEN! man märker genast att man ha typ inget å göra när inte ens vän är på skolan men idag så fördröjde jag tiden ganska bra! (stolt nonii)

Ja så ja ringde na och sedan gick ja ner till bilden där hon var min lilla MOUII..
Ja helt sjukt åxå jag mäsrker att ja blir skit gla när ja ser henne typ Moa om du läser du har nån slags energi som lyser om dig elle nått vettu de!!

Jap å en till sak nu när ja läste Moas Blogg TACK för att du påminnde mig om att de e sovmorgon imorrn hihi toppen!! Villken buss tar du MOA?? HMMMMMMmmmmm.......




Moa och ja
ja ja
see you to morrow!!

PS:..............


New moon på bio premiär den 20/11-09 i USA men hoppas här i sverige åxå!!!!!New moon edward and bella 

är så förälskad i Edward!!!

MÅNDAGEN DEN 26 JANUARI 2009

Hej!
FRE
Nu på helgen som vart  har det hänt mycket! i fredags så skulle ja vart me Moa men vi var båda trött och vela ta det lugnt hemma.
 
Men så ringer en störig liten sparrv i mitt öra och vill sååå gärna gå ut  med mig på krogen. Först så vägrade jag nästan bland annat för att ja va trött,lite pengar och inte alls sugen. Men hon blev bara charmigare när hon smörade och värkligen vela träffa mig så ja kunna inte säga emot ändå. Så hon tog me en "vin" flaska trodde vi när vi började dricka.. He he men det var det inte. Jag tyckte de var en konstig smak de smakade som glögg fast ändå inte mycket sprit var de åxå.  Så sen läste ja på blanketten som finns på flaskan å där stod de att man skulle blanda de me dricka. Ja så vi får värkligen fram våra blonda smarta ideeal på oss när vi ser det så vi sticker till Q8 och köper en fanta... Ja eller Natta! :p.

kommer hem och vi börjar dricka lite smartare :p. men mäst pratar och tar det lugnt. Går ut till (irich pubb) men var inte så kul där så vi går sedan till BK och natta betalade´in mig det blev min jul klapp från henne till mig sa hon och ok tänkte ja annars så var jag välldigt velig om att bli bjuden, tycker bättre om att bjuda någon än att ta emot pengar m.m. av andra. Ialf så dansade vi och hade det skoj!

LÖR

Var krasslig int för att ja var ut dagen före med Natta utan att jag blivit förkylld igen så jag bestämmde mig för att inte gå till skolan på öppet hus. Plus att min morbror fyllde i veckan och att vi skulle åka och gratta han samma dag som öppet hus denna lördag. Ialf så ringde kusin morbrors dotter och frågade om ja kunna sova över där, och ja kuna inte säga NEJ för ja hade lovat dom att jag skulle sova där på jul lovet men kom aldrig så ja sa genast JA.. Så mamma och stefan hämtade mig vid 12 tiden och vi åkte först till birsta för att köpa blommor och vatten till bilen och när dom gjorde det sprang ja in och kollade efter nå billiga skor. jag hittade ett par för 100 kr och dom är ganska snygga tycke ja hihi :p.
så sedan åkte vi till stugan i stöde kollade posten och sedan drog vi ner till näsviken där han bor med familj.

Mormor och morfar var där och alla tre kusinerna Anna,Klara och Johan vi spelade gitarr hero och the sims men med Johan lekte vi två med svärd och bilar :p.

SÖN
Ja hade pratat me Moa om att vi skulle bada denna da men min mobil var typ paj IGEN och allt var fullt igång hos Franckarna.´Det snöade så mycket så vi gick ut och gjode en jätte stor snöboll lika lång som Klara och hon är ca:130cm lång så den var värkligen stoooor!

 och sedan åkte vi pulka i ca:3timmar. Var jätte kul!!

MÅN

Idag så sov ja ut till kl.10 och latade mig till 12 duschade och klädde på mig sedan åkte ja bussen kl:12.30 till skolan  och hade matte med min extra hjälp lärare Laila gick ganska bra men var väldigt sprallig i bena idag och tappade typ hela tiden koncentrationen.. Sedan gick ja ner till stan och köpte blonderning på H&M hadde en såån utväxt.. men nu är det äntligen bra igenjag gick senare till mamma och Stefan och mamma blonderade mig. Och ja på henne i hennes hårbotten! 

Ringde Jejje senare och kollade med henne Rickard höll på att fixa barnvagnen medans hon och Max såg på Tv och myste.  Sedan la vi på och mamma och jag började prata en massa om gammla minnen. Jag började prata om det  för att jag skriver ett manus som är lite från mina erfarenheter på PA.t
och sedan ledde det ena tilll de andra och jag började grina. Jag saknar värkligen min pappa!!

JAG fattar inte hur mycket jag saknar honom men det är svårt, svårt att säga det och svårt att visa det. Jobbigt är det åxå när man inte har han nära och man vill berätta en sak som hänt eller en grej som man ska göra.  JA helt enkelt jobbigt! 
Tänkte ringa syrrorna men det är ganska sent och vet att dom jobbar hela tiden så dom behöver sova ut! 

och jag tror åxå att ja måste sova lite ska ju ha nya krafter imorgon! 

go natt
 


  

HI!!

Hejsan.
 JA idag är du int en så suvve bra dag..
Har varit förkylld ett tag nu men nu i natt ha ja typ int sovit nått har hostatt hela natten för att ja int klätt på mig ordentligt!

Jag började få ont i halsen när jag gick till skolan när de var -20 grader ute och jag gick i mina sommar skor med tyg!
Ja en helt klarhet att jag är helt dum i huvet att gå med dom skorna!
Men vad gör man när man inte har råd att köpa ett par riktiga vinterskor? eller vad gör man när man inte har pengar för att tanka sitt busskort nu när man inte får ha lös pengar för att åka buss?
Jo MAN GÅÅR hur kallt och hur dåligt uttrustad man är!

SÅ ja hade egentligen inget annat VAL!
Så idag har jag druckit Te med  honung och bara varma grejer som nudlar!

Känner mig ändå lite utvilad och så men känner mig ändå irriterad i halsen som förr för typ i månadsen då jag tappade rösten!
och det vill ja int ha ti baka!


SES!

Tjoho!

Hejsan I fredags var det en rolig och trevlig dag!
Anna fyllde 21 år grattis igen!
och vi grattade henne genom att ha en förfest hemma hos mig!
em. Så innan de kom hade jag städat, diskat ja allt man gör så att de ser någorlunda frächt ut här hemma. Sedan så tog jag fram en massa roliga grejer som vi hade förra året Anna fyllde. Jag tog såna här snurr färgade "pappers" snören och hängde dom lite överallt! blåste upp balonger gjorde dom elextriska och satte dom på väggarna. Ja så de såg lite trevligt ut ialf!
Sedan kom tjejerna
Moa,Anna,Erika och lite senare Teddy= Björn och Linda!
Var en mysig förfest. Vi spelade galenpanna, sedan gjorde vi en massa lekar som man skulle tänka ut och lista ut! ganska kul!  ja senare gick vi till Lyset det var 90-tals tema. Var skit kul facktiskt, så man sjöng och gick ner och dansade såfort man kännde igen någon låt som typ
- every buddy get up singin 1,2,3,4,.........
ja det var bäst eller när de ko  till
- hey maccarena..
Jag och tjejerna gjorde maccarena dansen skiit kul!
plus att jag hittade en 50-kr sedel så jag och Moa delade på en cider i baren. Mycket lyckad kväll!
Ja sen kom vi hem till mig för att hämta några saker ialf tjejerna kl var väl då ca.3 på natten Erika stannade ett tag innan hennes buss kom. Vi pratade om ekonomi mycket intressant ämne :P.
Ja och sen tog ja på en film och slog på väckarklockan på kl.8 för på lör skulle jag vara barnvakt åt Max.
så jag sov typ 4 timmar :/... Bussen skulle gå ca: 10.05 men jag gick upp tidigare efterssom ja va så seg och måsta packa m.m.
 
På Lör kom jag till hudik vid 11.35 tiden och hade tagit en nap innan jag klev av så jag hade blivit lite piggare med den sömmnen. När jag kommer hem till Rickard kommer Max springande till mig med öppna armar och vi kramas ååå han är såå gosig!!!

ja så jag gick senare en promenad runt lill fjärn så att lillen skulle somna och han vaknade vid 3tiden så han sov i typ 2 timmar så jag såg på tv medans.. ja ja Lördagen va helt OK förutom att jag inte hade sovit så mycket plus att Maxen va lite förkylld så nu e jag det också..

Jag tog sedan busen till Sundsvall vid 11.25 kom hem kl.12.55 kom till minlägenhet och la mig vid soffan med Tv-n på. slapnade av! sedan ringde Moa och kollade hur det skulle bli med solningen som vi hade bestämt i fredags. Jag var fullkommligt på även fast ja va en anning trött. Så vi skulle ses och höras lite senare.
KL: 16,17 kommer int ihåg men då kom Moa och vi gick och solade vaaar sååå skööönt!
kul att prata med henne åxå och umgås. Sedan skulle vi hem ti henne för att hon skulle visa mig hana yori dango FILMEN och en annan film som jag inte minns namnet på men den va engelsk och sååå bra!

så vi skyndar oss hem ti mig jag packar min väska fö ja ska sova över där och vi hinner i lagom tid till bussen. Ja och jag har typ varit så pinsam tycker jag hela denna vecka med mina pengar så jag ha måstat låna pengar av Moa. Självklart ska hon få tibax så fort jag får min lön + bidrag! Så nu fick hon hjälpa mig med att åka buss genom att trycka två gånger på hennes busskort och senare åxå när vi köpte fika ti kvällen morötter,gurka och dipp. JA så ja jag ska ABSOLUT göra nå riktigt tibax inte bara med att ge tibax pengarna ja fått lånat utan nå annat åxå. Ja men man mäsker ialf villka som är ens vänner som litar på en som tror på en och som är snäll med en!







Jag fick åxå en försenad jul-klapp av Moa och den är BÄST av alla jul-klappar jag någonsin fått! jag fick en målad tavla som Moa själv har gjort och den är as snygg och cool! jag har jämt sagt till na att jag ha velat ha nån sån för de e så häftiga så nu fick ja Äntligen en! åå den e bara så fin! Jag fick en liten klump i halsen när hon gav mig den men det kom ingen tår men jag låvar er det höll på att komma en! 
Ja sedan kom Raz,Erika hem till Anna och Moa så det var jätte trevligt att träffa dom!

Ja och Idag Mån har ja int gjort så mycket har typ snorat hela dagen och hostat!
hållt på att bli tokig på mig själv och är väldigt trött plus att mitt ansikte är röd som en tomat efter jag och Moa hade solat i söndags! och det bränner en aning!
Men annars e de ganska Ok ska få lön imorrn som kommer försvinna i ett par timmar bara emn då är man av med sina skulder! så det är alltid en liten "relief"!!

Japp så sådan ha min helg vart hur ha din vart?
 ?????????????????????????????????

 Hm mycket och tänka på!

HEJ! Tisdag den 6 i 1 2009

Hej så mycket har hänt det här lovet vart ska man börja!??

ja på julafton firade jag min syster jessica och hennes son Max och kille hos min morbror fru och 3barn i 5,9 och 11år. Mamma och hennes kille Stefan mormor och morfar. Saknade dock min storasyster MImmi-Caroline hon fick låv och jobba men det var tråtts allt de mindres julafton!

Vi sjöng kareoke dansade på en dansmatta spelade spel och lekte en massa som jag lärt mig på teatern!

Jag fick ett hjärta av någon slags deg som min kusin Anna hade gjort själv mycket gulligt! Sedan fick jag en sten med fastlimmade pälor på och ett ljus som man kan lägga där som Klara hade gjort åt mig! innan hade mamma och jag kållat på kläder som jag skulle köpa till julafton och jag hittade en svart kjol med volanger "typ" och ett svart linne och en tröja som man ska ha över med lite spetts liknande mönster i svart då! fick hjälp av mamma så hon gav mig i julkapp kjolen och sedan efter några dagar fick jag även ett 10 gågnger kort på att sola i solarium och det räcker ett helt år! jag är mycket glad för det jag fått och jag nöjer mig med det jag fått!

Ja vad sedan hm! jag har tagit det lugnt!


Jag och Moa gick ut och det är ordagrant den 25!

men det var inte de som var roligast utan det var innan när vi " f.f " då pratade vi mycket och vi / jag tycker att jag lär känna Moa bara mer och mer och börjar bara gilla henne mer och mer sååå kul att ha en Vän som henne! Ja sedan gick vi ut men vi hann aldrig komma in på nått ställe villket var bara bra så ja slapp slösa en massa pengar i onödan! ;)..

Ja en minnes värd kväll!!


 

Sedan den 31

Nyårs afton!

Pappa kom föbi en sväng men han skulle vidare. Han är nu i Egyptien!
Jag har inte sätt han sen sommras ca.: 4,5 månader nu och det känndes skönt och krama han men blev mer som en hastig kram för att han var så stressad!!!
Jag skulle senare till Natta för vi hade fått låna ett hus och fira nyår i villket var skiit SNÄLLT!
så jag kommer på att jag kan åka med pappa ner till gnarp eftersom han ska åt det hållet! ja ringer Natta och det är ju bara ett + omm jag kommer tidigare!
så Jag fick träffa pappa i stället för knappt 1 min på 4,5 månader så fick jag åka med han i ca.30 min och prata lite och få kontakt!  det hörs kanske knäppt,konstigt men så mycket saknar jag han så att jag s halv hänger tvätten som jag tvättat och snabb packar min väska!!

Ja trotts att jag är 18 år och bor själv så känns det fortfarande  som om jag e pappas "lilla flick/pojke".....
 sedan när han släppte av mig hos nattas pappa kramade jag han och då kramade jag han så att han skulle krama lika tibax och blev lite mer en än snabb kram men ingen som jag hoppats på!

Det jobbigaste nu på lovet var just de gammla minnerna man har när man firade med sin hela familj så jag blev lite känslo tänkande på nyår!
 Sedan på kvällen kom Anna och Moa och dom super tjejerna hjälpte genast mig och Natta med att påbörja maten som var tacos alla skulle ta med sig något så att det blev rätt åt alla!
Men när alla kom var det inte en ända sm hjälpte till även fast vi hade gjjort ganska mycket så borde dom ha erbjudit sig! jo en gjorde det och det var Helena :)!!

men de andra bara satte sig och väntade på att maten skulle vara klar! ja ja inget och älta om men så var det och man ser att villka som erbjuder sig frivilligt utan att man ska tjata och då ger dom sig en chans på förtsoende av mig och vänlighet tillbax till senare!!

Ja kvällen var lyckad tills allt urartade sig! villket hjorde mig lite förbannad mer sånt som jag tänker på efteråt men det var ganska lågt av folk att ringa till mig och Natta på "kvällen/natten" och klampa in till ett hus som inte vi äger och bara göra det skit svårt för oss att säga till, och kunna njuta av en trevlig ikke oroligkväll!! och att de var någon som hjorde sönder Nattas sim-kort var sååå lågt bara för att de inte var välkommna in!! eller att folk började hota m.m......
ja mycket omoget!!! 

Jag blev själv omogen och gjorde dumm sak som att skrika på Natta pch bråka på henne kl.06 på morgonen och full som ett svin som jag var nej nej neeeeejjj.....
Jag skäms sååå mycket och vill ALDRIG att det ska hända nå mer! och speciellt inte på min nära och underbara vän NATTA!!!

Nej ärligt talat så har jag blivit lite skraj själv! tror inte att det är något vidare att jag dricker så mycket och jag känner själv att ibland känner jag inte igen mig så NEJ jag ska inte dricka på länge och inte heller senare ska jag dricka så mycket!!!!

Så men hela kvällen var som sagt inte dålig nejdå den var mycket trevlig och Tove och Annsofie var skit härliga att prata med! en ny kontakt med dom mycket roligt!!!   

Mitt nyårslöfte blev!!

Dricka mindre!
gå ner i vikt!
få mag möskler!
äta nyttigare!
må bra!
vara me dom som bryr sig om en!
få ordning på ekonomin!
gå min egen väg/stig till ett rikare liv!

och hoppas att 2009 blir ett minnesvärt år med mycket glädje med familj och Vänner!!!!



och nu imorgon börjar skolan så nu är det nya tag och mycket att kämpa i skolarbeten!
 så YES nu är det bara ca:5månade kvar sen slutar jag 3An mycket ovärkligt men längtar!!!!!!

  


MVH//NONII


RSS 2.0