Tjo ho!

Hejsan svejsan idag e de allmänt toppen magen är vel som den är lite strul är det med den men nu blir de bara laktos fritt :/.. Lizzi kom tilll mig ca:7.45 kanske och vi gick till skolan tisammans det är faktiskt härligt att gå ändå i friska luften :p. Sedan vart de retorik lärde känna nya människor välldigt trevligt speciellt en som Heter Emelie jätte söt tjej:p. sedan blev de lunch och då träffade jag Moa och Lissi vi gick ner till Anna och Erika å dom :p.. Moa och Alicia hade världens knäppaste "gräl" om att Moa inte känner Alicia eller nått sånt va de.. Aja de värsta pms:a jag bara skrattade och höll med den enna å den anndra:P.. sedan blev de Matte yeess inte alla började med Matte B medans jag ska göra om Matte A skitkul inte. Ialf så var jag inne på mitt rum där Björn och Moa var och jag fick världens bästa hjälp någonsin. De lärde mig att ställa upp för jag fick aldrigb lära mig att göra de så nu e ja jätte stålt över att jag kan räkna på ett annat sätt :P.. Tack vare mina underbara kompisar :P.. Ett minne för livet Antonia Olsson har blivit klokare en stor tumme upp ;). När matten var slut så gick jag ti hemköp och köpte bacon med creme frech puriolök m.m. mycket gott ialf. Mamma ringde och jag träffade henne på stan köpte en nessesär bra nu när man sover över hos andré och vänner. och köpte den billigaste brunkrämen som kommer från H&M inte de jag skulle vilja ha men de e ju så dyyyyrt med allt! jag och mamma gick hem till henne och stefan vi pratade opm allt och inget sedan efter ett tag kom Mimmi äntligen fick man se henne :P. Vi fortsatte att prata och fikade kvälls fika :p. Sedan kom Mimmi upp med allt som finns hos mig som jag fått låna och råka ha som e hennes :/. t.ex. hennes hårfön, post och VHS. Ja posten kan hon ju få för den vill ju inte jag ha men de andra. Hm så jag gjorde en deal med mamma om jag fick hennes rese hårfön så fick Mimmi hennes. Åså skulle jag få ha kvar VHS ett till tag :p. Ialf så ska vi till och åka jag och mimmi. Jag springer upp till min lght och hämtar hårfönen och posten. när jag ska gå ut är mimmi ibilden precis vid dörren. Jag springer till bilrutan för att skräma henne men istället så halkar jag med skorna och faller med fötterna under bilen och ligger pladask på marken. Ja vad gör man, man bara gap skrattar och föröker komma upp någorlunda bra. ja ha ha så nu e man hemma KL är så mycket som 23.17 och jag som låvat mig sj att ta å sätta mig ner å plugga men får vel försöka ett tag ialf. För imorgon blir det mys med alicia och Moa hos alicia så kul. det var ju så länge sedan vi var med varandra och pratade å myste :P.. Nu ska även André åka bort och jobba men hoppas att han inte sliter ut sig! :P.. Men ska no träffa han på Lör om det inte blir några ändringar :P.. Ha de gött pussis å kramis

Hejsan!

Hej idag e man lite krasslig antingen är de det nya "tableterna" jag tar eller så är det att jag är allergis mot mjölk. fick vara hemma idag för jag har varit alldeles yr och illamående. men känner att jag är på bättrings vägen men får se om jag ens går imorgon åxå. 

I helgen har det annars bara varit underbart!
har varit med min gulliga och snälla kille André han sov över hos mig  på fre och sedan bestämde vi oss att sova över hos an på lör. Vi hyrde filmi fre den heta (blood and chokolate) nått om varulvar men den var hakkig så man fick hoppa nått kappitell lit då å då så de va int så kul. Men vi lagade världens godaste mat åxå vi stekte kött och hade ungnspotatis sedan hittade vi på att steka lök,papprika och champinjoner i en sånhär oljasås skiiit gott och till blev de beanessåså :P. Sov även över där och sedan på sön igår åkte vi och hälsade på Wivegg Andrés kompis och även min träffade Wiveggs tjej och pratade och hade det trevligt! sedan KL:17.20 tog André bussen hem och jag gick in till mig och åt lite och sedan fick jag skiit ont i huvudet och illamående jag hade kännt de lite på dan åså men inte lika som på kvällen. Ialf fick jag ringa till Alicia och prata med henne känndes så kusligt att ligga vid toastolen sedan lugnade hon ner mig alltid bra de för jag får för mig en massa och bara hetsar upp mig. Sedan ringde jag mamma och hon sa typ samma sak som Alicia och luggnade ner mig. Men ska ialf sluta helt igen att dricka och äta laktos som finns i mjölk :/... jag som ällskar Mjölk :(.. men men får tänka positift för man går ner i vikt på ett bra sätt ;). 

ja ja sedan har ´jag pratat me MImmi och hon e en riktig sjukling har feber å allt men hoppas att hon blir friska snart så att man kan ses någon gång. konstigt vi båda bor i Sundsvall nu och har än inte träffats :(. illa illa. 

Nu på Fre den 1 sticker ja Alicia och Moa till HUdik ska bli så kul att få festa med dom och med Natta min gammla vänn :P. LÄNGTAR <3



puss och kyss <3    


Hejsan år 2008 välkommen!

Hejsan mitt år 2008 ska bli mitt bästa år ska bli oförglömlig!
JAg och Alicia åkte till Gillen på nyår Kl:17.20 bussen

image30

ner till lilla Gnarsp ver mycket kul att få träffa gamla vänner :P........ Vi/ JAG började med att ta lite av Gillen,Grönings och Oskars mat som dom hade över och de var en got måltid för jag hade inte ätit på heeeela dan å de kan ju säga att de e idiotisk när man ska festa :/...ja ialf så vart man någott mätt sedan så spelade vi musik på datorn och började dricka votka med tillbehör mycket gott tycker jag.. 
Kvällen började mycket rollig och tokig vart man som alltid! jag Gillen och Johan gick ut och pratade om minnen och shit vad det var härligt att få prata ut med dom för dom e underbara vänner tråkigt bara att vi går på olika skolor m.m. På kvällen fick jag även ett sms av André som stod (gott nytt år) och jag skrev tibax.. Senare på kvällen ringde jag han och vi pratade ett tag och hade det trevligt i luren :P.. Vi bytte även MSN och efter pratat fortsatte vi att skriva sms under kvällens  lopp. Nära 12 slaget gick vi ut och  skulle se raketerna och en massa folk var där ute. Helt sjukt att se vissa som man inte sätt på 2,3 år dom ha blivit så stora. Sj tycker jag bara att jag går i 8:an eller nått fattar int att jag ska fylla 18 i år. Självklart vart de bråk men väldigt onödigt bråk men senare på kvällen hade vi trevligt ändå :p.. 
På mån morgon den 1 jan va jag lit bakis men int så mycket som ja trodde men mycket skönt! åkte 12.20 bussen ti sundis tror ja. 

När jag kom hem så gick jag in på msn och blev vän med André eller han me dig mins int så mycket. Men jag och han fick en bra kontakt ialf genom msn och snart vart det lör den 5 jan och jag och André hade bestämt träff. Vi skulle hyra en film och käka lite taco. När han kom kännde jag i hela kroppen fjärilar i magen. Vi hyrde the invincible= den osynlige på eng men de vi int fattade va ju att de hade tagit exakt från den sve mycket tråkigt.. Men vi han int se den vi åt och sedan pratade och myste. så nu har en vecka gått sen vi träffades och vi är tillsammans och jag är mycket kär har aldrig känt så här för någon. Han är så snäll med mig och jag kan inte fatta att jag träffat en sån fin kille som André det känns som jag är i en dröm. det är nytt än men det känns så himmla bra och det känns så bra åxå för att vi känner varandra sen förr han har ju varit min granne ( the boy next dorr) som vi bruker skämta :P..aaa man märker ju jag kan inte sluta prata om de :P.. 

fre den 11 jan åkte jag till André och vi åt kyckling,ris och bea till mycket gott :P.. sov över där och sedan träffa jag Natta den 12 lör hemma hos mig det var mycket kul och se henne igen hon är en sån härlig och trevlig tjej. hon kom ganska tidigt och vi bara pratade och pratade tillslut blev det kväll och vi måste äta nått så vi gick till blå tjosken med kina mat i. Vi åt och hyrde en film med lindsey lohan i en thriller I know who kill me den var mycket bra tycker jag och jag har då aldrig på länge blivit så rädd som jag blev i den filmen mycket ovanlig men bra! ja sedan så sov vi och på sön åkte hon hem och jag gjorde lite läxa tills idag mån :P.. ja så allt ha vart fin fint som en början på år 2008 inget tråkigt änså länge och det hoppas jag int det ska bli heller :P... 


pussar och kramar :P.       


RSS 2.0