sjuk och hostig kan det bli bättre?!!

jaha nu ha man vart hos doltorn idag och resultatet blev vila i 2 dagar utan att jobba eller göra något som helst ansträngning!,,...''

Mycket jobbigt! men känner att jag dock behöver lite vila i kroppen. SÅ idag ha ja sett på 3st filmer tvättat och gjort ren rummet och toan.. Ok ja vet att man ska sova å tatt lugnt men är så rastlös. De senaste timmarna ha ja bara luggi i min säng sett på film och nu är det dags att sova!

Igår va ja å Jessica i Borlänge det tog Ca: 2,5h att åka dit! och då är det bara skog, små hus, skog i ca:2,15h tills man kom till Borlänge skyllten som visade centrum. Jag och Jessica jublade i bilen när vi såg köpcentret!
´Vi kom även på att vi inte varit utanför Sälen på 2månader. Alltså inte sett ca:5bilar mötande. Eller inte sett en ända riktig klädbutik! 
Vi var helt tokiga när vi kom in och den första klädbutik blev veromoda! 
Jessica köpte där 3 tröjor tror ja om ja minns erätt och ja en mysig kofta polo liknande! Vi gick i alla affärer som va tjejgrejer i! 

MItt köp i Borlänge:
Ett nytt Id-Kort
Nya P-piller
Halstabletter från apoteket
Skor
svarta byxor
en kofta
boddy lotion
hår spray
bensin till färden
örhängen eller ploppar
mc donalls mat
caffe och bulla Fika


Och snacka om att efter vi gått ett tag på stan sa båda att vi hade ont i huvudet och kännde oss allment trött. Men då kom ja på att nu va de dags fö KAFFE!!! 
Ha börjat fatta nu att ja blivit "beroende" av kaffe! För efter fikat shit va ja mådde bättre(hahaha)..
Dagen var härlig! Jessica och ja har det kul tisammans och de är ett mycket stort PLUS! 

Annars just nu så ha ja facktiskt fått lite hem längtan speci när man inte känner sig så pigg och kry! 
För det är då man hinner tänka en massa när man är sj här i den tomma korridoren på dagarna. Men det går över! 

imorgon ska ja ialf gå och köpa min medecin som läkaren ha skickat efter så att den kommer att komma till Ica uppe vid Brasset imorgon em! Känner värkligen att ja beghöver den NU! 


Men så länge/ sov gott '





 

Hosta, slem, snorig + nyttig?!!

Hejsan!

Just nu sitter man hos Jessica, hon ser på 10 orsaker att hata dig serien och jag  sitter vid hennes fötter och surfar lite på nätet!

Idag vaknade jag Kl:12 av att vara jätte hungrig och jätte ont i halsen. Nu hela veckan ha ja hostat med en riktig ret hosta. Mycket jobbigt! 
Så i ons fick jag låna eller ta lite från Jesscias recept hostmedecin. Det som var det dumma med den var att det var etanol mm i den så jag som skulle ha vit vecka blev snarare en snurrig och illamående. På torsdagen då ja skulle jobba mådde jag inge vidare taket snurrade, kall svettades och var allment dålig. Men som tur va fick ja sluta vid 20.30 tiden. Somnade direkt när jag kom hem!

Efter den dagen ha ja inte tagit mer av denna hos medecin även om min hals skule behöva och så att jag skulle kanske sova bättre istl för att hosta hela nätterna långa!

Men annars denna vecka ha vi rört på oss ganska mycket ändå!
I ons åkte Jag, Jesscia, Hanna, Frida och Niklas skidor (det var jätte kul) Även mer backar har öppnat nu så det var kul. Lite läskigt var det att det var tjock dimma men när man åkte mormors störtlopp så var det helt OK! efter all skid och bräd åkning gick vi fyra tjejer och badade. Mycket härligt och trevligt!



skidor


Efter all åkning och baddanded åkte vi hem såg på film och sedan fixade vi till oss till en utekväll på Tipit!
Ja däremot tog det lugnt och orkade knappt hänga med men var trevligt ända att bara sitta på en fotölj och lyssna på live musik!

lknl



Frida; Hajen och Hanna!






Nu i dag Lördag börjar jag och Emil Kl:15.30 öppnar Lyan Kl:16 då börjar även Jessica och Peer.  Igår fredag hade vi mycket folk Peer och Emil slutatde vid 20 tiden tro ja. Ialf var det kul att servera eftersom man hade helatiden bord att gå till!  Vid 23.30 slutade vi och istl för att gå ut på natt klubben Bakstage åkte vi hem och såg på en film osm jag hade (Private Benjamin) en mycket rolig film. Vid 3 tiden i natt somnade jag då alla andra kommer hem fulla efter att ha festat på Bakstage. Men somnade ganska fort ändå! 

Nu snart ska ja fixa till mig Jessica ha även somnat så ja ska nog gå till mig en sväng! :P...


Hade så bra!!  

Nog med vissa saker!

Hejsan!


Denna helg fredagen framför allt!
Har ja börjat att kanske förstå att ja måste ta det lugnare med natt ute livet! I fredags hade ja Hanna och Jessica ff här på senja 1. Vi pratade drack och hade underbart kul! sedan åkte upp till Bakstage och festade vidare uppe på nattklubben. Jag var på topp denna kväll men kanske åxå lite på för mycket på topp notch.. (hm) Och som sedan ledde till en jätte jobbig bakfylla nästa dag lördag!!

ajajj




sss


När man är här och lever här blir det mästa dels bara Jobba, Festa, Jobba, festa osv...  
Jag ska försöka att skärpa mig med det onyttiga ätandet, drickandet och sittandet vid dator och tv. 


Helt sjukt egentligen att inte en ända kväll här på Senja är nycktert det finns alltid någon som vart ut och festat. Det vanligaste dagarna är att gå ut är: 

Måndags-klubben Nästan (all) personal går ut! det är även live band som spelar på tipi!!
Tisdag (njae)
Onsdag (jodå)
Torsdag (jodå)
Fredag(JA) Fredagen är värst eftersom att nattklubben är öppen och nästan alla går ut då som jobba här! Plus folk som kommer åxå altså gäster. 
 Lördag: (helt OK) Men inte som fredagen.
Södag:(jodå)(njae) förbereder hellre till måndagen.


Så om man ser de dagar med en linje under det är typ dom dagar man gått ut på här från Senja mäst!
Men som sagt det ja ska försöka undvika är att gå ut för mycket och istl spara min dricks ti nått annat!

Har redan idag börjat att gyma och imorrn ska ja och Jesscia dit igen! Äter även  frukost som är mjölk och kräm.  Känner även att man ska kanske försöka få nån slaggs 2010 strand mage i sommar!!(hahaha)


Jag har för annat att berätta att jag vill jätte gärna träffa min syster son Fabian som kommit till familjen! <3 vill bara pussas och mysa med han. Och sjklart med Min lilla Max åxå!

Få se om ja kan åka hem i februari när ja ha fått lön. Beror på om det blir mycket folk som kommer mm. Annars bli de int fören April. Villket låter mycket dryyykt! ...



Jag vill också säga igen GRATTIS Anna Kohtala min VÄN önskar att ja vart hemma och gett dig en jätte stor födelsedags kram!

(och en stoor kram ti MOSAN)
hbu



Jag trivs här mycket bra annars har fått bra kontakt med Jesscia och vi är mycket lik varandra! Mycket kul!
(inte en ända lugnt minut med oss) 

 

Äntlgen har även mina två brännsår på fingrarna gått bort nu! Bara lite ärr kvar!

I onsdags var ja Jessica,Niklas, Emelie och Kirre på vattufjäls bad. Det var jätte härligt att simma och bara tatt lugnt! JAg och Jesscia tog även en solning så man fick lite färg åxå!

Sedan ha det inte hänt så mycket vart välldigt lite folk nu de senaste dagarna och man ha fått gått hem tidigare villket är mycket tråkigt nu när man är här för att jobba! Men de blir ljusare tider och sportlovet kommer snart!! :p.



Idag fick jag däremot lära mig att göra drinkar och vad som blandas med vad mm. Mycket kul!!
Så får se om ja kan fixa en sedan utan att titta på fusk lappen. Ja kan nu nästan alla caffe drinkar som vi ha på Lyan!
lnscofi




jajha


Nä nu ska ja sova och hoppas på att jag är pepp för att träna imorgon innan jobbet!

Jobba,jobba,trött,trött..

Hejsan!

Shit nu ha det hänt mycket och vet inte vart ja ska börja!

Har jobbat nu ända sedan förra veckan onsdag. Kommer att jobba nonstopp ända fram till söndag.  På nyår var det mycket folk och mycket att göra. Jag fick jobba på Ladan då den som ligger ovanför Brasset! fick ett bord på en 13pers sedan en 4 en till 4 och en till 4:a.. så =25 pers. Inte dåligt! det gick bra blev lite stressigt ett tag emn det var bara bra för då gick tiden fortare. Vid 11 tiden blev jag ner skickad till Brasset/ Bakstage. Blev ett tag diskplockare men byttes sedan till för att peppra baren i Bakstage med sprit och glas och två tunga svarta säckar med is i. En vakt fick hjälpa mig att bära upp säckarna till baren. Var ju även proppat med folk som väntade på 12 slaget! Sedan blev jag skickad till diskplock igen och sedan till bakstage disken för att diska. Sedan till Brasset för att ta undan bord och stolar så att de skulle bli plats för ett till dansgolv. Sedan diskplock och sedan disken. Vid 3.30 slutatde jag på det nya året!
 

Dagen efter nyår Alltså fedagen började jag och Jesscia jobba Kl.12 och öppnade kl:13 på Lyan. Sovit kanske bara ca:5h/6h var inte så pigg. När vi kommer till jobbet har vi fortfarande inte fått tibax våra bestick eller talrikar som Ladan hade lånat. Så det vi får göra är att låna Koken Håkans bil till Brasset. Men det var inte så lätt som vi trodde att köra upp för den långa backen. När vi skulle svänga ut med bilen upp så slirade vi hela tiden. vi fick backa och sedan pröva igen. Men tillslut gick det och vi åkte på en slirig väg upp!  

Vi kom även fram till att vi inte skulle kunna komma upp till Ladan som är en kurvig uppförsbacke. Viserligen är det kasnke bara högst 100m från Brasset men det skulle inte funka. Inte med dom däcken! Så vi fick låna våran Chefs bil. Lite nerrvöst att ta hans personliga men mycket tryggare  och bättre plats för att köra taltikar mm. När vi fixat och hämtat bytt bil och börjat lägga besticken på borden kom gästerna. Vi hann knappt tända ljusen effersom att vi låg efter med allt! ...


Dagen efter det var lika stressig och med mycket mer gäster. Hungriga och le var dom. Och vu hade så mycket hämt pizza samtidigt fullt på alla borden. En pizza blev till slut i väntetid ca:1timme och 30 minuter. mer eller mindre. Vi var även en kock för lite så det gick segare. Och även fast vi sagt till gästen att de kommer att ta ett bra tag innan pizzan blir klar och vi ha sagt att vi rekomenderar att ta hot food som är hamburgare, steek mm. Så blir dom ändå sur att maten blir senare än de förväntat. Och åd har vi även bjudit på pizza sallad och försökt så gott vi kunnat att få hen/hon nöjd!.. Många var ändå förstående men om ett litet bord gnäller blir det jobbigt och när vi får komentarer så säger vi det vidare till köket men de e så upptagna med sitt att vi får skäll där med att vi iunte hunnit gå ut med maten som kan bli kall mm... ja MEn efter den dagen/kvällen skrattade vi mesta dels åt allt som hade hänt!

Har dock nu fem blåsor på min högra fot på mina minsta tår, gör ganska ont! plus att ja ha bränt min högra hands två fingrar och det är nu utan skinn svider som bara den.  Men annars är det bra!


Eler nu i förr igår gick jag ut och jag Jessica och Hanna gick på efter fest. Ialf när vi skulle hem då kl var typ 5 på natten/morgonen hade någon slängt upp mina skor på taket i huset som vi festade i. Ja vi fick inte ner dom eftersom att det är ca:3dm snö och ingen stege. SÅ jag gick hem med ett par 42:or.. Och Hanna med en sko med strl CA:44 kanske. .. JA det var inte så kul eller kul att vi hade kalle anka fötter.. Men på morgonen var det mindre eftersom att det var mina ända vinterskor....


JAjaj nä nu måste ja ta en lite nap innan ja börjar jobba. Jag och Jessica åkte och hämtade våra killkompisar på HC ett party ställe. Jessica körde och ja hängde med. Fick följa och jag vela göra det vill inte att hon ska köra sj kl:1 på natten. Så sovit kanske ca7;8h idag då börjar bättra sig?! 
 Idag blev det även att ja ska jobba en 1h senare altså jag jobba kl:17. 


Men vi ses// MÅnga kramar


saknar er där hemma!!!!!!!! <3<3




RSS 2.0