Hejsan!

idag sön bestämde jag mig för att åka till hudiksvalls sjukhus André har fått åka dit igen för en vecka sedan fick han åka in för att operera bort blindtarmen men idag blevde för att han fått en infektion från såret. Jag har inte träffat han på mer än en vecka så det var på tiden att jag träffade han!

han hade feber, hade inte ätit sedan 9.20 morgonen dan innan alltså i lör. åså mycket ont iu magen som man kan förstå :/.. ja lite nerrvo vågade typ inte ta i han ifall att han skulle få ont! Men det var ändå skönt att få se han.
 
sedan fickf jag skjus hem till mormor och morfar av mormor hon hämtade mig. Så nu sitter man hos dom och skriver lit och myser med dom:P.. 

Annars på lovet har jag inte gjort så välldans mycket har vart med Jessica,Magnus och Max då ätit och sovit hos dom och umgåds :p. 

sedan har jag bara vart hemma å latat mig ha int årkat gjort något. aja se you later kiss kiss
 

Hejsan!

Hejsan alla glada/sura!

ja idag har det varit en blandad dag för mig vaknade vid 4tiden inatt och trodde att ja hade försovit mig kollar på klockan men neej den var bara 4. Somnade om men sedan vaknade jag igen och kom på att jag inte satt på väckning på kl:6.30 så då gjorde jag de och då var kl 5 på natten/morgonen, ja jag somnade om men sedan kom ja på att kanske klockan var fel ställd så jag gick ner från sängen in till köket och tittade på klockan dä och de stämde med klockan som jag hade på mob. somnade om igen och sedan 1.30min efter var det dags att kliva upp :S. trött, virrig  och yr ser jag ut mot fönstret och hoppas på en fiin dag.... men mneeeeen neee de regnade jättte kuuul!!!

ne så jag packade väskan för att jag skulle vara med på cooren på lunch passet och klädde på mig men hittade inga bekväma kläder :/... sedan när ja hittat nått tråkigt från garderoben börjar jag gå till skolan. regnet bara faller det var mer som mellan regn och dimma inte alls kul och kallt var det!

aja dagen på skolan började med teater och det gjorde så att jag blev på bättre humör!
vi fick ett schema på hur veckerna till premiären till stomen skulle bli. vi ska nu börja jobba på heldagar,kvällar och helgen framöver. lite kul är det men jag som är så virrig sj måste prata med mina lärare som har lektioner då vi ska ha teater istl. för jag kommer annars att misa skiiit mycket å de vill jag värkligen inte göra!

på em vart de bara jag och min teaterlärare i lokalen där vi spelar och vi övade med min roll om hur jag skulle betona vissa saker ur texten så att de skulle bli så trovärdigt som möjligt! min roll är mycket rollig hon har både en illskenhet men åxå en godhet som är ovanligt söt :P tycker att de ska bli jätte häftigt att framträda henne och få spela överhuvutaget :p..

 Tänker hela tiden på André. Nu har inte sätts sedan den 2mars och de e ju skiit länge nu:(... men han kommer hem nu på fre eller på lör :p.. han är i Egypten med sin familj :).
det sjukaste är att jag varge natt drömmer om han när jag somnar och när jag vaknar på morgonen så är det han som är i mina tankar ser honom jämt! ja som ni förstår jag är djupt förälskad :P.....
hihihihihi


men även jag saknar min fina vänner Alicia och Moa på skolan :/....
Alicia har fått kyss sjuka och det är jätte tråkigt och höra för det gör så att man inte kan komma till skolan fören om 2-3 v eller mer :((((((.....
Och Moa är inte på skolan för jag tror att hon inte mår heller bra hon var inte det igår:/.. så hoppas att inte hon heller ha fått kyss sjukan :/. Det är sååå sååå tomt i skolan utan de två trollen omkring en :/. 

JA ja men hoppas att de blir en fin dag och nya starka tag till en bättre dag :P..
Får hoppas på att Alicia kommer bli frisk fort så att man kan krama en bamse kram och snacka en massa skiit :P...Och samma för Moa :P. 


kramisar ¨å pussisar :P.<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3 

RSS 2.0