Super Duper glad idag!

Hejsan!!

Idag har det varit en sådan dag då man bara njuter av livet!
Inget speciellt har hänt bara att jag känner mig lättad, fri, glad!

Kursen har bidragit med lite om varför jag är så gla! Jag tror att det hände något idag när jag spelade upp en scen kändes som ett litet skal har kommit bort från mig. Ett som jag har kämpat med men att det börjar lätta för mig nu med vissa saker!
Tror även att det kan bero på att ja känner mig trygg med mig själv!

Kommer värkligen sakna Calle Flygare. Man utväklas så i denna kurs och träffar så många trevliga människor!

Har även blivit Plus-medlem nu på filmcafe en bra sida!
Roy hjälpte mig lite om hur det funkar åså skit bra, tack!

Nä hure ni,ni nu ska ja äta lite kvälls fika så ses vi imöra! kramis

<3<3<3


Seg dag!

Hejsan Hoppsan!

aau

Idag söndag har det varit en slapp dag har värkligen inte gjort nått!...
Men det har varit skönr kan jag lova! Sov ialf hos Mimmi-C och Anna_Z i lör till idag och fick en massa roliga komentarer kl:4 på lör natt/sön morgon efter attd e vart på nollning!
Jag däremot har tagit det lugnt kollat på film, film ,fiiilm!

NU när jag kom hem till Idris vid 18tiden fick jag veta att han skulle ha gäster eller ha sina polare här!
Det är ju så att han fastar äter ju inte på hela dagen fören kl:8- tiden på kvällen muslim!

Fick en massa mat och go var den! Maten var typ "kos-kos soppa" och sedan kyckling med ris och bönor,svamp,banan med curry. Ja inte alls så mycket svensk mat som jag är van vid. Så kul att testa på andra mat rätter och smaker! mycket trevliga killar var det också! Under kvällens gång satt vi mäst vid datorn och kollade på youtube klipp! bloopers,joke, mm..
Det var mycket kul!
Och sedan jag ska laga mat nu på fredag som kommer håll tummarna för min skull att maten kommer att smaka bra!!

Imorgon blir den kurs igen Calle Flygare längtar så att börja!
SÅ imorgon blir det till och plugga lite till på min monolog OCH scenerna som vi fick i ons!


Har även försökt att få tag på Anna För hon ska ju vara här nere nu men tråkigt nog så kommer vi nog inte hinna träffas...


fg
God Natt och kram på dig Moa min vän!
<3<333


¨Mycket händer!

Hejsan!
Ja så nu var det fredag igen då! som vanligt har mycket hänt i mitt liv och andras som Mimmi min syrra t.e.x. hon har flyttat till en 2:a med sin kompis Anna-Zara och villken fin 2:a det är så fin. Nytt altihop och då menar jag ny spis, ny fläkt, nya skåp mm. Ja Vem skulle inte vilja bo där!

Hann även prata med Jessica i mob igår på väg hem från kursen. Tog bara några dagar eftersom att vi går om varandra tidsmässigt! när jag börjar min kurs slutar hon jobbet när jag slutar kursen nattar hon Max. Ja så som det ska vara, har fullt upp med sina liv! villket jag tycker är skönt och höra för då är man inte ensam och känner sig utanför!

Jag har även hunnit prata med MOsan och blir jämt glad när jag pratar med henne, så full av liv och lite tokig! Hoppa ialf att hon kan komma hit ner eller nåt!
Anna har jag också pratat med men mer på facebook eller msn, har hänt att jag pratat med henne i hem telefonen då Moa har sovit eller varit i badet! Men altid kul och prata med henne också!

Ja vad mer har hänt!?

Pappa kanske ska komma ner villket är ett +! Hoppas bara att han håller på det nu då. Annars blir det kanske till vinter vi ses, innnan jag börjar jobba.

JO jag har även blivit medlem i filmcafe.se en jätte bra sida för skådespelare och en massa andra som tycker om att arbeta inom film!

Så nu ska jag gå och träffa MImmi på stan hon skulle titta på nått som hon ville ha. FÅr se om det bara var nbått eller om det blir nå mer :).
Får även se om jag har nått i min hand mer än min väska!

Blir nog bara att ta lugnt i kväll känner inte för nå utgång. Men kul och skönt att bara se på film också!

Så, så länge ha en trevlig helg och vi ses!

Kramis <3<3<3


RSS 2.0