Tisdag den 24 Februari 2009

Jaha idag ja vad har hänt idag ja en mass kan ja ju säga!!

Ja denna dag blev lite bättre än gårdagen men har känns tung ändå tråkigt nog:/..

På morgonen var det ind-val villket var kul vi fick fåra roller som är så kul för jag fick vad jag vela ha så det var ett stort PLUS för mig idag!

Vi hade en kort rast också på teatern så då passade jag på att gå till min andra teater lärare Linda och hon hjälpe mig att hitta en massa folkhögskolor med inriktining teater så det vart jätte bra! Jag fick lite hjälp med hur jag skulle göra och sedan gick jag upp till mitt arbets rum där Moa, Alicia Maggda,Teddy var. Jag visade även Teddy vad jag hittat för roliga folkhögskolor villket jag tyckte var jätte kul att visa han för vi har pratat så om det!
Ialf så kom jag å Lissi i en liten jobbig diskution och den var rent ut sagt larvig men jag som dels var så glad blev genast lessen och det blev bara helt änkelt fel med allt hela prat stunden så jag gick sedan iväg för jag årkade inte höra eller vara med i diskutionen!
 

När jag sedan gått ner till pentryt nere mellan teatern och bilden la jag mig i ett utav sofforna började lyssna på Never think av Robert Pattinson sedan kom Viccy och då kunna jag inte hållamig så ja så klart började jag grina! 
Ja så sen blev alla i teater gruppen Tröstande till mig och vi tog en diskution om varför jag är lessen och deppad.. Å då berättade jag om min stess inför studenten,pengarna lght ja ALLT så men det var skönt att prata med dom och dom förstod mig var jätte sköönt! 
Känns åxå bra att jag grinade för det känns som vi kommer närmare som grupp åxå! 
hörs fult men de är sant! 

Sen på Em träffade jag mamma och vi tog ett snack igen och det var jätte skönt vi fixade håret på varan ja hennes utväxt å hon min :P. sedan köpte vi en kyckling och jag fixade ris å sås mycket gott! Vi såg på Tv:n Kron prinsessans Förlovnings tal åxå jag fick gås hud när hon och Daniel satt inför kameror och junarlister.. Ja Victoria och Daniel är så fina tillsammans! 
SÅ grattis Victoria och Daniel!

ja å nu ha jag precis pratat med Anna på Msn mycket skojig tjej he he så nu får vi se Anna om vi uppfyller våra drömmar om våra idoler he he.. asså inge snuskigt alla andra som läser hihi :P.

åå MIke HE MIKE HE hihihihi :P.


Hade pussssar! <3<3<3<3<3<3<3<3<3
 

Mån den 23 feb 2009

Hej!

Denna morgon började ganska trög och den blev allt trögare till senare!

Ja först så har jag sovit gör dåligt idag har sovit oroligt, tänkt på en massa som ska hända m.m.
sedan åkte jag bussen till skolan kl.8.50 haga bussen kom till skolan vid 9 tiden gick direkt till musikhuset där Jeff fixade min låt (Love Song) som jag ska ha till en skola och till min yuotube! Men nu var det såhär att Paus i min klass höll på där inne när jag kom så jag fick vänta tills hon var klar och kl blev till 10.30 innan vim kunna börja med min lår och sjung in i studion! gick ganska bra bättre än innan!

Efter det skulla jag ha matte prov kl.11 men blev så klart försenad så jag kommer till min extralärare vid 11.15 tiden och får mitt matte prov .
De första uppgifterna gick bra men sen fy gröne ne gick inte alls bra! fört försöker jag läsa igenom uppgiften men funkar inte fattarlixåm inte så jag hoppar över den och provar en annan men samma sak, sedan går jag tibax till den första jag inte fattade, jag började skaka på bennen, skaka på pennan mot bordet aa helt phsyko blev ja!
Så jag går sedan till min lärare och säger att jag inte kan koncentrera mig och att jag måste äta mat! så Kl.12.15 går jag till maten äter sedan kom jag tibax till mate skiten kl.13 men gick ändå inte så jag fick be min lärare komma och hjälpa mig!
så jobbigt att ja inte kan klara av det sj utan någon som hjälper mig med att läsa uppgifterna eftersom jag bara tappar orden eller helt änkelt inte ser innebörden!

Ja så efter det blev jag helt knekt!
Jag gick hem vid 15 tiden började så klart grina ringde genast mammi!
Hon tröstade mig så klart men åå jobbigt! sedan kom allt precis allt man har försökt att komma sig undabn att tänka på!

Som:
Pengar/Jobb nu och efter skolan?!!
Betygen!!!
Lght som jag ska säga upp!!
Folkhögskole ansökningar!!
Körkortet?!
Balen,examen!?
Boende till sommarn?
Sökningar till utomlands?
Pengar igen!!!!!!!!!

Ja precis allt!!

så jobbigt!

I helgen som var var ganska Ok ändå i fre hade jag och Mammi mys hyrde film och åt dipp och morötter,gurka m.m. GOTT
Lör:
Så Städade jag min lght men typ bara små saker typ, diska,damsuga och skura"!
sedan vid 16.30 åkte jag upp till Södra med några från jobbet och serverade där!
Jag fick servera med fat och har skiit ont nu på vänster hand och axel!
och fatta åxå när jag hade ett bord så var en man ganska full och han skulle prata med mig så jag lutade mig framåt så jag kunnde höra va han sa å då pussade han mig på kinden och sedan smachade han mig på rummpan!!!! Nä fy åså vet man inte riktigt vid en sån situvation va man ska säga bland alla andra gästerna men jag såg argt på han men fick ändå smile till de så att det inte skulle bli något tok!

kom ändå hem vid 22 tiden skönt!
Så nu ska jag jobba åxå nästa helg på både fre och lör i serveringen kul!

Sön: igår:

Jag och moa åkte till badhallen och simmade men vi var båda lata men vi simmande ändå i ca:40 min sedan gick vi till cafeet som finns där Moa hade int äntit frukost så hon köpte en Korv me bröd och en oboy och jag en kopp oboy åxå! gott var det sedan gick vi till bastun och bastade och jag tog fram mina 4st apelsiner som vi åt.. Och det är så kul för när jag har bara typ en klyfta kvar så är Moa klar med sin skalning och börjar äta på sin! Ganska komiskt!
Senan på kvällen tog jag det bara lugnt som sagt höll även på med att läsa lite körkorts boken!

Nu ska jag göra några sit ups och sedan ducsha och sen bara vila vid Tv.. 

HA det gott!!  

Hejsan!

Tjoho! 

Ja nu är man hemma då äntligen! 

Ja så jag åkte ändå på "UF företaget" och tittade till Alexandra och Therese men gick även runt där!  Jag fick plåster av ett företag, en sladd hållare så sladden slipper trassla sig till mobilen skit bra!, em jag fick ett nyckelband, brochyrer m.m. trodde inte att det skulle vara så intressant som jag trodde det skulle vara så det blev ett stort + att vara där trotts allt! fick även skjus av Viccys kompis dit och hem så det var jätte snällt! har sj slut på buss pengarna!

NÄr jag kom hem skrivde jag till mamma och frågade när vi skulle ses och bara någon h senare ringde hon och sa att vi kunna gå och kolla på bal kläder hon var även strax utanför min dörr! 

Så vi gick till Eleganten och där var det mycket snygga klänningar! 

Ja jag provade en massa men det blev 2st jag fastnade för och det var en svart/vit fräsig klänning hörs kanske lite fult med dom färgerna men de e så snyggt skuret. a sedan hittade vi en "rosa/plommon färgad klänning och den var åxå snygg lite mer åt de eleganta hållet  än den svart/vita.

Ja så nu ska jag gå dit imorgon och bestämma mig villken av de 2 jag ska ta.. åå de e skiit svårt! 
Så jag ringde MOSAN som tur é vela hon hänga med imorgon och hjälpa mig + att jag ska hjälpa henne att hitta någon klänning där åxå så det blir kanon! 
Vi kom även på att vi kunna ta och simma lite i badhuset med eftersom vi sket i det i söndags! 
Så imorgon kommer det bli Moa och Nonii "mys" dag eller fixar dag!! 

ska bli såå kul!! 

när jag var hemma hos mamma och Stefan ringde vi även till Mimmi och hon var inte så 100% pigg inte snarare 40%.. stackarn har fått en liten del av lunginflamation en liknade som jag hade fast lite värre! det ända man kan göra e att inte prata nå och sova mycket! äta/ dricka blåbärs soppa!
aa så jag bara hoppas att hon blir frisk snart men de jag är erfaren av är att det håller sig till typ 3veckor om man ska bli helt frisk!

A så Mimmi krya på dig!

ses! 

pussisar   

god 
 

Tisdagen den 17 Februari 2009

Hejsan!

Ja nu sitter man här på skolan igen vid dess datorer!
Har typ teater vi övar till då vi ska uppträda och vissa musikare är med villket är skit kul!

Idag ska mår jag annars bra lite trött men det är man väl alltid nu fö tiden. Hoppas ialf att Moa är här idag annars är det så tråkigt här på skolan!



Senare är det teater med ändast teatrarna men våran lärarare är sjuk så då fick vi i uppgift att gå till UF företagen elle va de heter a så då ska vi gå till gärde elle ialf där det är curlings lokal.. känns inte så kul! gå ute + att ja int har så bra kläder för att gå ute nu!

a vi får se ska försöka fixa så att jag kan göra nått annat än att gå dit tänkte då göra lite Pa m.m....

japp vi hörs nå!


Ps.. SAKNAR DIG NATTIS!!




Pussar <3

Måndagen den 16 2009

Hejsan! ja vad finns det att säga...

I fredags så tog jag det bara lugnt skulle upp och jobba på lördag morgon på södraberget i städet.. Fatta vad skönt det känns att äntligen få lite bra ekonomi igen slippa tänka på hur mycket en mjölk L kostar eller toappaper a nä skönt ialf!

På lördagen så jobbade jag från 08.00 till 15.00 sedan åkte jag hem och började städa där villket var jätte kul när man redan städat i 7h ja senare kom Alicia och Moa vi förfestade hos mig senare var det ju dags för den långa väntan på klassfesten! Ja det skulle "öpppna" kl.19 hos en klasskompis men jag Moa Alicia åkte vid 9tiden.. aa väl när vi är där utanför dörren så är det kaus toaleten sprutade av vatten sedan häde de en massa tokiga grejer under kvällens lopp men vi hade ändå kärleken i klassen! det blev visserligen tidigare slut på kvällen än hoppats på men jag och vi alla förstod åxå varför så det var cool lugnt med det! det ända som var tråkigt att vi skulla ju ha en klass träff typ och att alla skulle vara glada och inte bekymmra sig så mycket som det blev mer för vissa än andra! 

Ja jag hoppas att vi gör ett nytt försök på att ha en klassfest men kanske inte hos någon utan ute någonstans och det blir nog mer åt sommaren!

Ja i går söndag
Sov och sov sket i att åka och simma med Alicia och Moa eller dom gjorde det åxå alla var trött m,.m... em så jag sov ut sedan på kvällen vid .19 tiden gick vi på etnoporr teater mycket intressant pjäj och man fick nya tankar om allt med politik och fördommar! 

gillade den värkligen! 

ja och nu Mån sitter jag här på skolan och skriver om vad jag gjort i helgen ska åxå strax träffa min extra hjälp lärare Laila hon hjälper mig med Matte A såå drykt med att aldrig bli klar med det men snart så.. + att hon är jätte härlig så det är ennu mer ett +!! 

aja ses sen!! 

pussar 

Fedag den 13 Februari 2009

Jaha NU är man frisk igen.. peppar peppar..

Har kunnat fixa skolans arbete i tid trotts att ja va nästan sjuk hela veckan förra veckan!
Denna vecka ha vart tokig men ganska rollig dock! em..

Idag sägs det att man får otur med allt för att det är fredag den 13, men jag kan ju bara säga då att jag hade min fredag den 13 igår! ni kan ju antingen gå in på Moas blogg och veta elelr så får ni veta det nu! 

ja som vanligt på torsdagar så brukar ju vi ha "sovmorgon" eget arbete till kl.11.15 men just denna tor så var det sesam a ilaf så började det kl. 8.45 som alla andra vecko dagar när vi börjar skolan. Men jag hade helt glömt bort det och trodde även att de skulle börja kl.10.00. Så vad händer jo Moa ringer mig vid 9-tiden och frågar vart ja é. Och det var då det slog mig att det bvar så klart kl.9 det började! 
Ja och vad gör ja jo springer omkring i min lilla lght och försöker hitta ett ganska bra plagg att ha på sig och sedan så sprang jag ner till navet men så klart missade jag bussarna så jag fick vänta i ca:15 min innan jag kunna kliva på någon! Ja och det blav ¤.ans buss villket många inte fattar vad det är för tur men de som vet fattar! a så bosvedjan hade åkt + haga för länge sen. Ja så efter ja klivit at 4.an sprang ja till skolan så att jag knappt kunna andas.
Moa ringde igen och frågade vart jag var och ja sa att ja var på väg! Hon berättade då att de hade gått från bilden till idrotten!
ja så jag springer och springer i det kalla minusgrader kylan! 
Sedan när jag strax e framme ringer Moa igen och säger att dom nu gått från idrotten till éntren. Toppen tänkte jag! 

Ja när jag väl är framme vid éntren ja inte ser jag en knutte é. jaha dags att leta alla sj hade jag typ inga pengar och kunnde inte ringa. Sringer till idrotten men ser ingen där springer till aulan och ingen som jag kännde var där innen... Ja så jag gick upp till mitt rum och där var MOA... 

JA jag berättade allt och sedan frågade jag vart vi skulle nu?!! 
vi kollade och vi skulle inte ha någon lektion fören kl.13.00 Ja ha ja då har man sprungit i onödan då.... ååå var sååå himmla drykt så typiskt varför är det så.. jämt när man stressat och försökt att hinna i tid till nått åså kommer det inget fören om några timmar igen.. Ja så nu har ni hört min torstags morgon!!

Men sen när vi hade så lång "rast" så kom vi Jag och Moa på att vi skulle gå ner till Whitebox och knäppa lite kort på oss för det är ju så snyggt med en helvit bakrund!

Så här kommer de lite fina kort! 

Jag uppifrånJag och moa fick till en rollig bild här ser nästan ut som vi rider typ kamel!  Jag och Moa rider kameltokar soss fular oss!


ja det blev trotts allt en lyckad dag!

Den 2 februari 2009

Kan inte tro det! nu är jag sjuk IGEN!!

hela helgen har vart bra har kännt att jag äntligen börjar bli frisk men NEJ. KL.4.30 i natt fick jag värsta skakningar i kroppen och frös som bara den och fick låv att springa ner till toan och spy 7gg på raken VILKEN "morgon".....

JA fy har inte ätit någonting på hela dagen. Vatten i teskedar KL.17 kom mamma och lämnade över en cola flaska , ramlösa och blåbärsoppa. Men hon kom aldrig in i lght utan stod med en påse någon meter ifrån så att hon inte skulle bli smittat!

Mår SÅ PISS känner mig jätte tung, yr och illamående!
+ att jag har så mycket nu i skolan som kommer att betyda så mycket på betyget känns sjukt jobbigt!! Fö inte bara sjukan måste jag oroamig för utan åxå betygen!! 

Ja fy nä nu måste jag sluta måste lägga mig igen hörs nå senare när ja e friskare!! 
sjuk Nonii
 
 

RSS 2.0